Thursday, 7 June 2012

Time for Gegurl

Di cuci dulu oleh cikzaitul :)

Assalamualaikum , yeayyy !! card reader aku dah beli baru .. # tetibe je .. :)

OK-ok , nak bagitau 3 Jun lelepas , Aku lepak MID VALLEY ..
Eleh , lepak MID pun nak kewpoh ke ?? hahhahahha.. HARUSLAH kepoh kan, sebab inilah first time aku jupe rakan-rakan dalam fesbuk..
Dah bertahun kenal kat fesbuk , Barulah dapat jupa depa-depa nih..
Akhirye... :)

kiri tu si Ratu celakz or Ayu , kakak yang manje :)

yang kiri tu Rabi aka Qsye Qtam


Aku rase korang kenal kan aku yang mane satu kan..heheheheh..

Mid pada time tu mak aih..punye la ramai orang ..

Korang tengok ea ramai tak ramai orang , tapi aku lek je nak join gak tengok Si tikus COmey tuh....



Da puas tengok Si tikus tu , aku bawak diri , makan dulu ..



Time nih Si Ayu , dengan Rabi tak datang lagi..tu yang aku explore satu Mid Valley sesorang..Pheww.. rase GILA je sebab aku sesorang je jejalan  -__- "





All Follower aku yang baru-baru Follow aku ni TERIMA-KASIH sebab sudi Singgah :)
Aku janji aku memang akan SINGGAH puye blog korang dan follow korang :)
jangan risau yea..
Aku terlampau kene bahagikan masa, sebab ini komputer COMPANY puye...
HEHEHEHHEHEH :)

#Doakan aku ade rezeki nak beli laptop :)
bayar bebulan pun tape :)

6 comments:

  1. seronoknye bjalan

    aku jugak terperap n sakit sorg2

    ReplyDelete
  2. cantiknya patung mickey tu :)

    *Cik Zatul n the geng pun cantik2 gak :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang cantik nong ,
      patut bawak anak nong..kompom die nak pose bagai :)

      Delete
  3. wow mesti cam tak pecaye kan time mula2 jumpa tu.. ye la, slalunye nmpk kat skrin laptop jek, tetibe nmpk dpn mate!! haha

    ReplyDelete

Terima Kasih Komen ,
nanti kita komen awak balik yea.
p/s : Setiap komen dikenakan caz senyuman paling ikhlas :)