Sunday, 17 June 2012

Selamat malam YUNA :)

Di cuci dulu oleh cikzaitul :)
Assalamualaikum ,

Menguap kena tutup mulut :)
Selamat malam sayang-sayang semua :)  kelassss kau !! hehehhehheheh
Aku mungkin tidur lambat sebab nak memikirkan ending untuk cerpeng Aku & Kamu verse Nong  tuh :)
Sila la Bw kat Blog Nong ni if korang FREE...  :)
Dan pemberitahuan Tajuk aku di atas memang takde kena mengena dengan N3 ni.. hehehhehh..
Tengok aku SAKAT korang lagi :)
Jangan marah ..nati raya aku mintak maaf yea :)
P/S : Problem aku dari dulu sampai sekarang adalah aku SENGAL tang tajuk je..walaupun ISI dah ade :)
Layan je lah ehhh :)

13 comments:

  1. tu bkn nk bg tutup mulut tuh, tu nk bg tercekik..kekeke. smoga xttido time buat ending tu :P


    http://encikcopypaste.blogspot.com/2012/06/cute-mimpi-comel-seorang-bayi.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahhahha..tertido jugak..kemunculan n3 baru esok..nantikanlah ..

      Delete
  2. amboiii pelakon hebat

    due lagi laki die

    aku tgggu ending

    dr spe2 pon xkisah

    jnji happy ending k

    ReplyDelete
    Replies
    1. ya..aku buat hepi ending..sad ending mau seminggu lagi baru kuar sambungan ye..muahahhaha!

      Delete
  3. Goodbye le kenangan lalu.. ^^ http://paripariputih.blogspot.com/2012/06/good-bye-le-kenangan-lalu.html

    ReplyDelete
  4. hehehehehe....

    x tido? sila dengar lagi Faizal tahir, selamat malam sayang hahahaha.. gerenti x tidor. jgn lupa buat ending yg sweet seperti yg di request iffah haha..

    *tu tangan comel tu milik empunya blogkah itu? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hhehhehe..boring da ft..
      aku kerap jupe ft woo..

      hahahhaha...

      aah tu tgn empunya blog ini...hehehhehe :)

      Delete
  5. sama lah, klu buat cerpen.. dah siap tp tajuk tatau nk letak pe.. hihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahhahah..
      bukan takat novel je..
      tang n3 pun fedup pk tajuk gak.. :)

      Delete
  6. Replies
    1. hehheheh..ni 1st time kak.. nak tulis cerpang :)

      Delete
  7. salam..hye dear (:

    done following u.
    nice blog!

    ReplyDelete
  8. akak usha aja tangan tu.. sekali pandang... haish... sah2 tangan kamukan? comel...

    ReplyDelete

Terima Kasih Komen ,
nanti kita komen awak balik yea.
p/s : Setiap komen dikenakan caz senyuman paling ikhlas :)