Friday, 15 June 2012

JEREBU :(

Di cuci dulu oleh cikzaitul :)
Assalamualaikum ,

Tempat aku dah JEREBU ,
Tempat korang HADE ??

wuwuwuuwuwuwuuww :(

Di ambil pada 15.06.2012 Jam 15: 45
Betapa teruknya jerebu melanda kawasan aku , kalau kena kat kawasan korang , korang silalah jaga kesihatan :)
Sepatutnya kawasan aku ni area 4 petang tuh terang bederang dengan matahari tak segan-segan nak bakar kulit aku time nak pergi kerja tau..
Hari ni lain pulek..aku ingat ade kebakaran..rupanya JEREBU :)
Selamat datang Jerebu . :(

Nasihat Untuk korang dari aku camne nak mengatasi sakit di waktu Jerebu :

Minum air masak bebanyak , Jangan memandu sambil bergayut di telefon ,
Puasa sila ganti , Hutang duit orang sila bayar ,
Dan jangan LUPA tempahan baju raya mungkin dah nak di tutup :)

P/S : ini lah nasihat nurse tak bertauliah :)
Hahahah !!

Aku rasa jerebu ni pasti merebak ke kawasan-kawasan lain kott ..
Nati sakit silalah jumpa doktor bukan tok ketua or dukun-dukun :)




:) Tetap senyum walaupun ade parut jerawat kat dahi  :)

HAHAHHAHAHAHAH !!
Teringin sangat-sanat nak tengok kelip-kelip kat Kuala Selangor :)
Itu ari LALU kat tepi signboard  je.. cisssss dalam hati je time tuh :(

9 comments:

  1. wei.. btul lat kat luar tu dah nmpak cam asap tebal je!! teruk jerebu ni

    ReplyDelete
  2. betol tu..rasanya seluruh KL kot. tadi dari gombak sampai sungai besi Jerebu .. samalah igtkan ada kebakaran mula2 nampak

    ReplyDelete
  3. ko sedut la jerebu tu byk2, baik utk awek muda kot.kahkahkah...waa cantek sherawat ko..kikiki :)


    http://encikcopypaste.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. jerebu itu tak best

    ksmpulan kurgkn pencemaran

    #ilmiah x komen aku?

    ReplyDelete
  5. JEREBU TAK DEK... HAZE ADA LE KEH KEH KEH :p

    Misi tambah lauk eh silap.. tambah follower part 2 :P http://paripariputih.blogspot.com/2012/06/misi-tambah-lauk-eh-tambah-follower.html

    ReplyDelete
  6. haha... apa-apa pun nasihat kau memang betul. baju raya aku belum tempah.. er. bak sini pinjam duit kau.. buat bayar utang aku kat bank hehehehe...

    ReplyDelete

Terima Kasih Komen ,
nanti kita komen awak balik yea.
p/s : Setiap komen dikenakan caz senyuman paling ikhlas :)