Thursday, 14 June 2012

Aku share kat korang eh :)

Di cuci dulu oleh cikzaitul :)
Assalamulaikum ,

Kisah Komik HANTU yang aku layang sampai LEKA :)
Dulu aku layan kat CD , U-tube , Mastika tentang cite-cite serem ..
Now dah ade komik ... bukan sebarangan komik korang..
Mau tercampak takpun Jerit sesorang kat Rumah or tempat keje ..
P/s : Nasihat aku ini amatlah benar tau !!
Aku penah Jerit tau..hahhahahah !!
Tengs kat PPP share LINK ni ..
Nati-nati KLIK la , kalau da taktau nak BW kat mane.. :)

Ok-ok moh join baca :)

Sila Layan ni :)
Walaupun aku tak paham, aku LAYAN jugak lah.. :)

Ok aku ade satu LAWAK ni tau ,
Nak share kat korang bagi relaks sikit otak korang tuh..:)


Situasi di Kedai mamak

A : Mamak roti NAJWA LATIFF satu !!

Mamak : Haaa.. roti ape tuh ??

A : Roti KOSONG-KOSONG-KOSONG :)

Kan lagu najwa latiff tu ade KOSONG-KOSONG-KOSONG :)

Hahahhahahhaahah !!

17 comments:

  1. ade tambahan da skng

    mamak: Untuk siapa?
    A: Untuk dia. untuk dia. untuk diaaaa

    HAHA

    ReplyDelete
  2. err...ak xphm lawak najwa dgn mamak tu.ada ssiapa leh terangkn d mana element lwk tu ?thanks in advance :P


    http://encikcopypaste.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe. Tajuk lagu Najwa Latiff tu. Hmm, kalau anak saudara aku yang 3 tahun tu, NAJWA LAPIS katanya :D

      Delete
    2. ape kate en.kopi dengar kat u-tube je lagu kosong-kosong tuh ??

      Delete
  3. Replies
    1. hahhaha!!
      part tu yang mau terjatuh atas kerusi ... :)

      Delete
  4. leaked...
    itu tajuk lgu najwa latif ar...

    ReplyDelete
  5. roti Najwa Latiff ek ? pengsan la mamak cenggini. Asal keluar lagu baru je, roti kat kedai mamak pun ikut tukar nama :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. haa.. mamak kene ikut perkembangan ..
      pasneh nak suruh mamak layan ERA .fm kat kedai mamak.. hehehehhehe

      Delete
  6. My wonder girls la la la la ^^ anda di tagged http://paripariputih.blogspot.com/2012/06/my-wonder-girls.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. teng pari ..da singgah :)

      ko ni penuh suprise !! hehehhehe

      Delete

Terima Kasih Komen ,
nanti kita komen awak balik yea.
p/s : Setiap komen dikenakan caz senyuman paling ikhlas :)