Saturday, 23 June 2012

Disebalik Tabir

Di cuci dulu oleh cikzaitul :)
Assalamualaikum ,


Haaaa..korang aku dah menjalani kewajipan BW di blog-blog korang :)
Pheww..Rasa LEGA menguasainya.Maaflah kalau aku BW tak sampai kat Blog korang..
Tape ada masa , aku singgah yea :)
JANJI ...
(Sebab tak BW pun PPP pun tau )
hehheheh..

Disebabkan aku menyahut cabaran NONG , maka terciptalah julung-julung kalinya cerpang pertama dari aku ..
Perghhhh.. Aku TABIK TOINK-TOINK kat blogger-blogger yang tak jemu , tak kering idea tetiap hari ada je cerita baru..
Aku nak buat sambungan cerpen yang bacanya tak sampai 15 minit pun ,
Berhari-hari memikirkan tau ..
Tengs teramat kat korang-korang-korang yang membuat masa-masa aku terluang tuh terisi dengan karya-karya korang-korang-korang

Ok , Ini lah cerita Disebalik Tabir CERITA AKU & KAMU versi aku :)

Memula aku dah putus asa  -_-" siyusss..



Mengalahkan DIRECTOR Ombak Rindu pula .. hahahhahaha !

Akhirya makan eskem!!  Nong , nah eskem untuk ko..Sebab ko PUJI aku kannn :)

hehehehhehehhe :)

Ini lah ABI :)

Dan inilah ABU :)
Jemput makan semuaaaaaaaaaaaaaa :)

11 comments:

  1. Salam..eyeww..jelez2 >_<

    Semua org dah memulakan langkah tuk menulis..nak juga..huhuhu

    ReplyDelete
  2. hahahha ak ternampak byk perkataan2 yag ko slash..

    kucing hang tu mkn apa? nasi goreng kampung ka??

    *dexter*dexter*dexter

    http://encikcopypaste.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. Abu comel... Tulis cerpen untuk majalah mana ni?

    ReplyDelete
  4. ohooo.. stress ya.... huhu. Faham. AKu pun cam tu.. kekeke.

    ReplyDelete
  5. haha.. biasalah. bila tulis rasanya mau berjam-jam. tapi bacanya beberapa minit dah habis tapi belum tahu lagi boleh pikat hati pembaca.. haha. kalau aku biar ajalah aku baca syok sendiri.. sendiri tulis sendiri baca akakakaka...

    ah.. len kali kita try lagi hik..hik..hik..

    *senyum sengih x habis aku baca di sebalik tabir mi ekekekek

    ReplyDelete
  6. kadang klu xde jiwa nk menulis mmg payah ckit hihi

    ReplyDelete
  7. menulis dari isi hati dapat menterjemahkan kata-kata yg baik dalam sesbuah penulisan...

    r.i.p KICI :( http://paripariputih.blogspot.com/2012/06/rip-kici.html

    ReplyDelete
  8. hahaha.... lawak la sis nie... alhamdulillah, blogwalking sis smpai juga kt ena.. well, bolehlah ena blogwalking kt blog sis pula t.. weeeeeee.. teruskan menulis tnpa ptus asa ye.. chayok!!

    ReplyDelete
  9. siap tulis draft dlu

    hebatla gege

    belom bace lg nexttt

    ReplyDelete
  10. cik zaitul DEDIKASI LAGU TUK KAMU http://paripariputih.blogspot.com/2012/06/brain-connection-aku-dan-kenangan.html

    ReplyDelete

Terima Kasih Komen ,
nanti kita komen awak balik yea.
p/s : Setiap komen dikenakan caz senyuman paling ikhlas :)