Friday, 8 June 2012

Segmen : Pencarian Blogger Follower Bawah 500

Di cuci dulu oleh cikzaitul :)




Assalamualaikum :) Haa.. ni segmen pencari follower below 500 orang .. mai-mai lah kalau nak join ea :)

Kepada : Miss Z , Follower aku taklah banyak ..Cecah seratus pun belom lagi .Baru jew 77 orang :)

Cara-caranya mudah jea..
memulerr,

- Follow blog miss z (nanti miss z akan follow korang balik )
- Letak header miss z
- Buat entri  bertajuk : Segmen : Pencarian Blogger Follower Bawah 500
- Nyatakan bilangan follower korang :)
- Pastikan follower blog korang  KURANG daripada 500 orang tau !!
- Tag sesape kalau mahu
- Tamat pada  12 JUN 2012 , Jam 10 pagi waktu Malaysia oke :)


                                                                   Aku TAG :
                                                                 

                                                                  Akak vroom
                                                                      Diera
                                                                       Nong
                                                                       Reen


Done :)

16 comments:

  1. npe tak tag aku?
    #ayat mintak kene lempang kan? kikiki

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak tag ko sbb follwer ko lebih 500 der...

      :)

      Delete
  2. Iffah,

    ko nye ayat memang minta kena lempang akakakaka..

    terima kasih tag.. tapi..hehe.. aku malas la nak join contest :D

    kalau join buat cerpen ke.. join baca citer hantu ke.. itu aku paling laju hehehehe :)

    ReplyDelete
  3. terima kasih sebab tag ye si cantik manis.. :) syg awak..ngee~

    ReplyDelete
  4. hahaha.. Aku sama macam NONG.. kekeke.

    tambah3 kekangan masa.. kekeke.

    #terima kasih sudi tag. =)

    ReplyDelete
  5. dari segmen yg sama . i follow youu . hehe :)

    http://scandalforlife.blogspot.com/2012/06/segmen-pencarian-blogger-follower-bawah.html

    ReplyDelete
  6. haippp follow kamu dear...jom follow saye..nice blog :p

    http://skyjuiceforever.blogspot.com/2012/06/segmen-pencarian-blogger-follower-bawah.html

    ReplyDelete
  7. salam,
    singgah sini jap dari segment yang sama.
    done follow awak
    follow me back erk..
    http://iehahfarihah.blogspot.com

    thank..

    ReplyDelete
  8. done follow u. hope can follow me back. tq
    http://sweetlove-sweetsourlife.blogspot.com/2012/06/segmen-pencarian-blogger-follower-bawah.html

    ReplyDelete
  9. Hai. singgah dari segmen Miss Z. Sorry lambat BW. Done Follow You ! http://aarmirul.blogspot.com

    ReplyDelete
  10. hai assalam..ai fr segmen yg same...sowi lmbt jenguk2..
    done follow u..hope u follow me back ;)

    http://izaminallah.blogspot.com/2012/06/segmen-pencarian-blogger-follower-bawah.html

    ReplyDelete

Terima Kasih Komen ,
nanti kita komen awak balik yea.
p/s : Setiap komen dikenakan caz senyuman paling ikhlas :)