Sunday, 10 June 2012

Malikka Sherawat :)

Di cuci dulu oleh cikzaitul :)
Assalamualaikum , :)

AKU ADA JERAWAT besar gedabak satu je KAT DAHI , *sigh* PASTUH TAK MAU-MAU  pulak SURUT
:(
SAKITT WOOOOO ...
Jadi takde kene mengena dengan pelakon seksi-seksa Bollywood Malikka Sherawat :)
Muahahhahahaah !!


#Sebernanya aku da BUNTU .



Wahai SPAMMER yang baik hati :) ,
Aku nak pesan nih , Kau jangan JAHAT dengan aku ea..plishhh..plishh...plissshhh :)
Baik kau buat blog bagus-bagus takpun Hebat-hebat , nati aku boleh follow kau :)
Ok ?? Aku sayang blog aku , harta aku jugak ni :)

Tengs kat  paripariputih atas INFO kamu :)

19 comments:

  1. saba2

    aku ske jerawat

    sbb die stia haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. aku puye jerawat lak..
      datang dan pergi .. :)

      Delete
  2. Salam..aha, atul, ni mesti kes NINI spammer tu kan? samalah, spammer tu pun singgh blog lana..memg nak kena hammer org cmtu,keh3

    Malikka Jerawat boleh? hak3 >_<

    #jmput ke 'rumah baru' lana atul :)

    ReplyDelete
  3. owhh jerawat...i miss my pimple kahkah.. teori aku la..slagi mana ko xdak perasaan cintah tumbuh lam hati ko slagi itu jerawat segan nk timbul..bila dh bercinta, hormon xbalance jerawat timbul bagai....kahkah ak kurg jerawat sbb xdak persaan jiwang2 yg mganggu hormon ak..teori ak k :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahah..
      nati ko jiwang..sila kira ea jerawat kau nati en.kopi :)

      Delete
  4. spam? oooooooo.... anony lettew? jerawat? kat dahi? gi kinik kalau tak surut gak.. takut jadi bisul...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha.. hari2 dia gi klinik :) kan dia keja kat klinik :)

      Delete
    2. mmg jerawat bidadari :)

      bukan ape pun..cume muke ni tumbuh jerawat satu -satu tapi size nak xxl , xl je ..

      Delete
  5. hahaha.. jerawat cinta tu keh..keh..keh...

    ReplyDelete
  6. hehe... biasaklah tu jerawat jer pung!

    ReplyDelete
    Replies
    1. tapi kesuma..besar sgt ni..da macam taik lalat tau kalau bubuh kaler hitam..hehehheheheh

      Delete
  7. Replies
    1. belom lagi..tapi sekarang ini amatlah berhati-hati :)

      tatottt...

      Delete
  8. g guna kulit kayu manis je..hehehhe

    ReplyDelete
    Replies
    1. bukan ke sakit or pedih ??
      alahai ...lagi pun satu je jerawat degil tuh.. :)

      Delete

Terima Kasih Komen ,
nanti kita komen awak balik yea.
p/s : Setiap komen dikenakan caz senyuman paling ikhlas :)