Saturday, 15 February 2014

GA pertama 2014 dari PariPariPutih .

Assalamualaikum , Dan Salam Sejahtera .





Mai terjah kalau nak layan lagu Korea :) *mihmihmih*
Ehem , lagi beberapa jam lagi detik penamat GA pertama PariPariPutih , aku baru berkesempatan nak join. Disini ada cara-cara untuk korang-korang join .*selagi sempat*
1 - Follow blog PARIPARIPUTIH
 
3 - Masukkan blog PariPariPutih dalam bloglist korang
 
4 - Buat satu entri mengenai GA (menggunakan tajuk di atas) dan back-link ke komen entri ni
 
5 - Dalam entri perlu ada Banner GA 2014 PPP (copy di atas).
 
6 - Last sekali di muka bawah dengan tidak lebih dari 100 patah perkataan sila sambung ayat ini:
Blog PariPariPutih best sebab ..
 
Blog PariPariPutih  best sebab :
 
1 . Ada resipi memasak lauk faveret aku , contoh nasi ayam , daging sumbat tomato , spageti dan lelain. dan aku kan suka memasak sekurangnya bolelah aku ikut resipi dia yang simple bak hang.
 
2 . Ada pelbagai info dari petua hinggalah cerita kisah hidupnya yang happy sokmo . rasa tak jemu membaca setiap enrty dia.
 
3 . Blog dia Santai , simple dan easy pastu lagu lak melayan jiwa sambil baca entry dia. memang la Havoc LAHH :) 
 
 

Hadiah-hadiah:
Kemeja T Ekslusif PPP untuk 3 pemenang utama
Top up RM10.00 x 5
Top up RM5.00 x 12

Tarikh Tamat tlh dipanjangkan sehingga ke15hb Februari 2014, jam 12.00 pm.
*Pemilihan pemenang akan dipilih berdasarkan:
Menepati 6 Syarat-Syarat Di Atas
Creativity dan cara penulisan tentang entri GA ini
Slogan terbaik*

*Fuhh taip lelaju dan baru perasan dah nak penamat , takde rezeki la kita nak menang . uwaaaaa !! apepun aku have fun sesangat kenal seorang kawan yang simple and easy going :)
Terima kasih atas segalanya .

3 comments:

  1. sian ko Jai peserta terakahir... itu pun si miko yg cp kan link ko.... lol boley?? anyway thanks beb... ko bz bz pun tercunggap2 nak join i appreciate that caiyok aaa

    ReplyDelete
  2. You may be surprised as to how many people will take you up on this otfer if you taake the approach that
    you have an oppordtunity for them to make money online, and you just want to answer
    their questions,. Howevr this is ttrue in any type of
    Internet income. If yoou don't wawnt to click on tthe
    apply now tap, type examiner.

    Heere is my homepage :: https://www.youtube.com/watch?v=5M6RdfNC4YI ()

    ReplyDelete

Terima Kasih Komen ,
nanti kita komen awak balik yea.
p/s : Setiap komen dikenakan caz senyuman paling ikhlas :)