Sunday, 7 October 2012

IMPIAN MAMPU - ABANG STALKER

Di cuci dulu oleh cikzaitul :)
Assalamualaikum ,



Klik SINI
Aku telah di Tag oleh  Iffah Afeefah untuk join segmen , phew..lama giloss tak di tag dan join contest..Hehehehhe
"Impian Mampu" ini adalah motif beramal sambil menang.Setiap 1 PENYERTAAN, Abg stalker owner ini akan kira RM1 (duit dialah).Jumlah terkumpul penyertaan,duit akan didermakan ke rumah anak-anak yatim dan miskin. Baik hati kan dia ? Jadi korang mesti nak jadi baik hati macam dia kan, jadi ....................

Jom join !!!


Dia ada soklan tanya apa Impian Aku , dan pastinya aku ada jawapan :P


IMPIAN SAYA ADALAH semoga niat murni atau usaha abang stalker ni BERJAYA  :)

Impian aku adalah Impian orang lain jugak , Setakat ni aku banyak sangat impian , Jadi biarlah impian aku yang terdekat ini TERCAPAI :)

Aku TAG :
Nadhira Izzati
misszberceloteh
Nong
reenapple

Dan jika korang singgah baca sini pun mai lah join jugak :)



Selamat bersegmen !!







13 comments:

  1. Dah ditagged juga utk segmen ni ^^
    nnti nk join lah :D

    ReplyDelete
  2. selamat bersegment..

    Terima kasih sudi lapangkan masa di blog ta..

    ReplyDelete
  3. tqvm :)tanda penghargaan,abg folo sini.nice 2 know u.

    ReplyDelete
  4. wahhhh baik sungguh hati dia... moga usahanya diberkati Amin

    ReplyDelete
  5. hahaha.. samalah ko pun dah kena tag.. aku buat dulu tau ekekekekekekeke

    ReplyDelete
  6. main main tag tag ya.. huhu. Nanti aku cuba update tang tu..huuhu, Mood update blog pom dah hilang,, hahaha

    ReplyDelete
  7. Salam.

    Selamat bersegmen atul >_<

    Tatau la ada lebam ke dak pas jatuh tu. Lari bilik mak, terus tido,kih3. Esok paginya ak rasa mcm senget2 skit,heh3.

    Lebih baik jgn pengsan. Kalau jatuh atas tilam takpa..lau jatuh kat mana2..susah atul. eh..tpi..kalau dah nak terpengsan gak..nak uat cmna ye dak,hehehe

    ReplyDelete

Terima Kasih Komen ,
nanti kita komen awak balik yea.
p/s : Setiap komen dikenakan caz senyuman paling ikhlas :)