Wednesday, 10 October 2012

Hangout Si Gades :)

Di cuci dulu oleh cikzaitul :)
Assalamualaikum ,
Kejadian : Time Square





Time Square :)


Aku time ni dah tarik-tarik tangan cikpah suruh Cikpah main SEMUA games kat TS ni..
 
Ha, time ni aku eksaited :)
Game Warm-up kan badan dan minda :)


Aku rasa semua permainan yang menakutkan  ni aku PAKSA Cikpah join main .
Kate Cikpah , Cikpah takuttt...
Cikpah kena jugak main demi aku :)
Wakakakakka..Cayalah Cikpah ..
Walaupun takut,
Ah..persetankan ketakutan ko Cikpah :)
muahahhaha !!




Permainan ni namanya DIZZIE bla-bla-bla .. (taktau nama )
Lepas main aku pening dan muntah sekali :)
Dasat penangan games nih..
Menyesal gila main games ni ..
Mode aku down terus ..
Tapi aku terus lupakan loya-loya aku dengan main games macam go- kart pula ,
Tau tak , dengan muka tak malu , kami main 2x .
Hahahah seronok !!
Aku gila seram naik permainan nih..
Aku dengan Iffah kecut perut :)



Permainan pusing-pusing macam gulung popia ni paling mencabar bagi aku dengan Cikpah , sebab kami menjerit , melolong-lolong tak ingat dunia , malah budak sebelah aku pun dah macam trauma .
Betul tak cikpah ?
Korang perasan tak budak baju putih tu ?
Sepanjang games ni riak muka dia tak berubah langsung !!
Jadi aku ingat games ni taklah mencabar , tu sebab aku nak main !!
 Sekali kena tipu dengan riak muka dia tuh ..
ciiissss !!
 Oh ya , aku ada main satu games macam Boat pusing-terbalik ( taktau nama jugak )
Games tu pun syiok , siap Cikpah tepis-tepis kaki aku :)

Lepas tu kami beralih ke permainan Roller Coster dalam keadaan pening-pening lalat ,
Cikpah jenuh la pujuk aku tak mau main Roller Coster nih..
Tapi aku ni jenis tak makan pujuk , Cikpah lak kena ikut kata-kata , janji -janji manis aku
yang aku akan masukkan jantung dia jika jantung dia terkeluar sepanjang permainan ini :D

Sebelum duduk di kerusi Roller Coster Cikpah cakap dia mahu tutup mata .biar dia tak nampak kegayatan tuh .
Selepas dah pusing , terbalik bagai , tetiba Cikpah request nak main satu kali lagi..
Aku lak yang surender takmau main ..Jadi terbalik pula !!



Rumah hantu yang tak seram LANGSUNG !!
Nasihat aku : JANGAN MASUK OKE !!


Lastly kitaorang masuk Rumah Hantu , Puiiiiiii tak best betul ..
Puiiiii lagik :P

Cikpah : Zai ,tangkap tu untuk Syah ?
Aku dengan pening-pening lalat tangkap lah jugak  :)
Khas untuk SYAH ISMAIL ni.
Jadi Syah dan Cikpah aku nak Tutti Frutti se-CAWAN

   


Bye-bye jumpa lagi :)

24 comments:

  1. Besttttttttttttt TS make u super duper hpy!!!! Yeayyyyy!

    ReplyDelete
  2. HAMBOI BESHHNYE .. AKAK RITU TINGIN NK GAK MEN TP TAKUT . HOHO .

    ReplyDelete
  3. bila masa jugak ko merayap dgn si iffah ni kan?? mohon aku nak jeles berbakul-baku neh =..=

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahhaha..kiteorg ni kira suka jimba-jimba tapi tak mau ajk ppp...bolehkah??
      hehehheh

      Delete
  4. exsekius me.. mana yang berbaju putih tu.. tak nampak pon.

    aku jeles gila.

    tempoh hari memang ada pergi Time square. tapi semua main yg budak punya sebab masuk dgn shinta. roller coster memang tak naik.. semua yg dewasa punya permainan tak naik. Yelah.. kalau aku naik siapa nak jaga Shinta? si dady dia malas masuk.. aku n shinta jer masuk taman tema tu..

    okeh. len kali ko n cik pah kena teman aku main kat situ!!

    ReplyDelete
  5. sy selalu melepak kat bts... cuci mata tgk figura aksi :D

    ReplyDelete
  6. ko buat aku jelez....waaaa. Patut ajak aku sekali tau. Haha. Dah lama kepingin nak naik benda tu.. heee.

    ReplyDelete
  7. wah. aku da lama x pergi times square ni... rindu nak berjimba2 kat sini lagi... huhuhu

    ReplyDelete
  8. kalau aku pegi aku duduk je tengok korang main. jangan harap nak main yang tonggeng terbalik tue ok!! ai xmakan pujuk!! hahahahaha

    *ritu osmate ajak main benda alah tue pun xkeja aku nak ikutkan heh!

    ReplyDelete
  9. amboi...seronok berjimba...aku hari tu pnh masuk tmpt game,tapi x main pun...tgk pn dh seram...ekekeekek

    ReplyDelete
    Replies
    1. haaaa..hang serem ke??
      alolololo kiut lah..ahahahha !!

      Delete
  10. aku pernah jugak main semua game2 kat situ..ada sorang kawan kau tu, dia bayar utk masuk, tapi takut nak main..hehehe

    ReplyDelete
  11. dulu pnah tgk kt TS tapi x tingin main kt situ pun, huh...

    ReplyDelete
  12. wow...xberani aku nak main benda tu...main game ps3 lg syok...hehe

    ReplyDelete
  13. ulang alik pergi times square ni, tak pernah main benda ni..seram..huhu

    ReplyDelete
  14. tak berani la nak maen bende tu..kawan dah sampai merajuk2 ajak naik..haha

    ReplyDelete
  15. muja pernah gi gak tempat ni,, da satu benda yang berpusing macam gasing tu,, sakit amat kena tindih ngan kawan,, aiyooo,, rasa nak marah lak,, lepas tu dah tak rasa nak gi tempat ni dah,, hehe

    ReplyDelete
  16. aku tak perasan gmbar ice cream tu.. huu. Aku setuju. Ice cream makes u happy. =)

    ReplyDelete
  17. kah3 bile kau free? meh aku temankan kau lg hahaha

    mohon jgn malukan aku dengan kejadian y misteri ats natang berpusing 360 tu

    ReplyDelete

Terima Kasih Komen ,
nanti kita komen awak balik yea.
p/s : Setiap komen dikenakan caz senyuman paling ikhlas :)