Saturday, 13 October 2012

Faveret


Di cuci dulu oleh cikzaitul ,
Assalamualaikum ,




Tengs Cikpah dapat Mug baru :)


Zaitul Sengal Iffah suruh tulis :)
Ko kijam kan Cikpah ??

 rEason mengapa kita tak jadi kawen : kata penulis





Samurai Beger !! sos manis & not bad lah..
Daging tu RASA daging Big Mac je .



Lengkap menu tengah hari aku :D
dengan LEMAK tersembunyi ( Demmm !! )


Leka mengodek-godek makanan .
.PUAS .
Jemput makan :)








 






Berdasarkan gambar rajah di atas aku membuat RUMUSAN bahawa :
Aku suka mencuba makanan baru / resipi baru ,
Aku suka buku / magazine / komik
Aku suka pemberian orang :)
Aku dari zaman agogo suka pink .
Dan menyukai AKTIVITI berblogging :D


Apa pula faveret korang ?

20 comments:

  1. OKAY SUKA TAG EX BF TU HAHAHAHA ;P

    ReplyDelete
  2. nana suka makan.cuti midsem nanti nak cube burger samurai 2..muehehe..

    ReplyDelete
  3. bhaahaha kemain fokus muka ko cicah fries tu +.+

    err..AKU SUKA BF? xda pon lam list ko tu..jeng2x

    ReplyDelete
  4. aku suka buku. AKu suka muzik. Aku suka warna coklat. Aku suka ice cream. haha. Oh, kau pun aku suka juga. Ekekeke.

    #buku ex-boyfriend tu memang best giler. Huhuhu.

    ReplyDelete
  5. klau bole sy nk dok lama2 kt dlm kinokuniya sbb byk buku best2 ^^

    ReplyDelete
  6. aku suka kau ekekekekeke
    shinta pon suka kau.. ekekekekeke

    aku dan komik x dpt di pisahkan hahahaha

    ReplyDelete
  7. aku suka kopi, nescafe, anti-oxidant, oxygen, donut makcik tepi jalan yg 50sen sebijik tu, air mineral, math, melukis, kaler gelap2 pasal aku pun gelap so nmpk r aku putih sikit... minum petang, blogging, aiseh.. bnyk rupanya feveret aku nih..huhu

    halo, zaitul..!!!

    ReplyDelete
  8. Makan Mcd mmg beh..lps 2 lepak kat Tc Kuantan..hehehe

    ReplyDelete
  9. Makan Mcd mmg beh..lps 2 lepak kat Tc Kuantan..hehehe

    ReplyDelete
  10. haishhh ntah kenapa tetiba aku rasa tgedik2 nak beli zine tue. mintak ipah tlg belanja ke kan hahahaha

    ReplyDelete
  11. aku nak yg gambau X-limited edition tu, burger samurai dan mug yg cik ipah bagik ko h ah aha >..< tetiba aku pulak terasa nak makan samurai burger tu kan... :)

    ReplyDelete
  12. auw kemain lagi cawan tu

    nak airnyeeee

    ReplyDelete
  13. Saya pernah kerja McD. Daging BigMac sama je dgn burger biasa (beef/cheese). Dressing je lain.

    ReplyDelete
  14. Saya pun ada zine Ex-Boifren! :)

    ReplyDelete
  15. wah..samurai burger tu penting haha

    ReplyDelete

Terima Kasih Komen ,
nanti kita komen awak balik yea.
p/s : Setiap komen dikenakan caz senyuman paling ikhlas :)