Friday, 23 March 2012

Bila rajin dah datang...

Assalamualaikum darling-darling ku..
Kebelakangan ni aku mak aih RAJIN bebeno babe,tak tau mengape..adakah kerana hormon,mood yang
sekejap ada,sekejap takde..hahaha!!!
aku tertarik nak hias-hias dinding kat bilik aku tu setelah membelek-belek benda tu kat kedai..memang lah wallpaper tu murah harganya,tapi tengok design punyalah cantik..Jadi aku patut lah mendecorate kan bilik tu..

Haa...cane bilik korang,aku tau bilik korang pasti lagi menarik,gempak dari aku..jadi aku juz nak share je gegambar ni kat korang-korang..
asal bilik aku separuh HIJAU separuh PUTIH hehehhehe..sebab aku cat separuh je..hahaha...malas pula nak cat-cat balik..
sekali tengok macam kuih SERI MUKA lak bilik aku ..mBahahahaaaaha!!
sekali buat , aku tak sedar jam menunjukkan 3 pagi..woah!! LEKA sangat sampai tak sedar..hehehhe..janji bilik aku punya dinding cantik nookk...(cantik ke?? ) hahaha

Kadang-kadang kita biarkan dinding yang kosong tu dengan takde ape-ape kan..eloklah letak-letak mende-mende ni kan..cantik pun cantik.. :P dah macam GEGIRL u... ^_^

dinding yang seputih salju

jeng jeng jeng

ni sample wall paper tuh


akhirnya jadik :P

tengok tengok !!

ni yang tak lekat kat dinding lagi :P

tarra !!!

tengok tengok dah macam kuih SERI MUKA kan... :P

ni main tampal je..tapi bagi aku lawa .. :P







saje -saje je nak SHARE gan korang..aku tau bilik aku tak lawa tapi bagi aku cukup lah untuk menyedapkan mata neh..
kalau korang beli wall paper tuh korang bolehlah ikut kreativiti korang,nak tampal cane pun..jaji LAWA kan...

JOM TAMPAL WALL PAPER SEKARANG !!

3 comments:

  1. cantik lar.. zaitul :) nice to know u
    i memang suke warna hijau :)

    ReplyDelete
  2. wow,cantiknye wall paper tuh.

    ReplyDelete

Terima Kasih Komen ,
nanti kita komen awak balik yea.
p/s : Setiap komen dikenakan caz senyuman paling ikhlas :)