Tuesday, 13 March 2012

Simple Giveaway By Mya Vinnfier

Assalamualaikum,

   HA...korang nak hadiah free??hadiah yang senang-senang je dapat kalau rajin.. hadiah HEBAT-HEBAT menanti anda !! (wah , dah macam iklan court mamorth lak..hihiihihi)

Senang je kalau nak hadiah-hadiah menarik ini korang mestilah kena :

Follow blog Azza dan blog Mya
Like page kat FB dorang Story About Mya dan Ini Kisah Hidup Aku
Buat entry pasal contest ni dan letakkan banner di atas didalam entry korang ..
Tag 3 orang rakan dan pastikan mereka tahu !!
Jangan LEPASKAN peluang yea!!
tarikh luput: 30/4/2012 <3
yang aku TAG adalah :

3 comments:

Terima Kasih Komen ,
nanti kita komen awak balik yea.
p/s : Setiap komen dikenakan caz senyuman paling ikhlas :)