Sunday, 11 March 2012

P i z z a H u t

Assalamualaikum, yabedabeeduuuu


Hye korang sihat ke,makan suda ka ? mandi sudah ka ?? hehehhe..hurm..nak citew ni..selepas balik kerja minggu lepas..Dengan berhempas-pulas situasi di Klinik , jadi time balik aku dengan GUMBIRA-nya berpeleseran dengan teman-teman sehati-sejiwa..hehehe..Bukan merempit,bukan mengurat mamat-mamat tepi jalan..tapi pergi makan dengan karaoke..

Memang aktiviti lepas pun macam karaoke kan..hahaha.tapi itulah minat kiteorg..ngeeee... Nak buat cane kan..memang lah suara kiteorang tak se-MACHO Anuar Zain..tapi boleh lah sedap-sedap gituw..Lagipun katak pun tak pernah kata kami geng dorang ..

  Ok , lepas balik nyayi-nyayi,perut berkeroncong lak..cari-cari tempat nak makan ternampak lah KFC ,tapi bila pergi KFC under construction pulakk..HAIH,nak taknak kami pun pergi lah P I Z Z A H U T ..Servis TIP-TOP kau...tapi adelah staff lelaki sorang tu kan mungkin ada masalah ..BAD MOOD je.. : period kah kau?? CHILL LA BRO... mintak pinggan macam mintak penampor lak kat kiteorang..T^T

Kesimpulannya CUSTOMER ALWAYS RIGHT ..Bermanis-manislah muka-muka sesiapa yang berkerja dalam indusrti makanan ke,perubatan ke,kerajaan ke..muke mestilah SENYUM !!
SENYUM TAK PERLU KATA APA-APA ..Aku rasa lah bukan aku sorang je kot terkena servis yang nak tak servis,senyum pun tak..cakap pun nak tak nak...time membayar laju je amek duit ek..Malah ini bukan kali pertama tau terkena cengini..huhuhuuhu..Pepun ini
reminder untuk aku juga..YA !! aku juga perlu senyum kalau patient marah aku kan..Bukan nak menyalahkan sesiapa..tapi tak salahkan ingat sesama sindri??

Ok korang tibanya masa layan gambar ye..
Tengok kiteorang senyum rilekk je..
 

Ima n Lela (Sila abaikan mamat belakang tuh..xkene mengene pun..) ngeee

Layan makanan lebih daripada biasa


Lela : alamak bill berapa ni haa...

Aku : haih.makanan mahal ,kena habiskan semuanya!!

Tengok senyum lagi ..tak kene bill kan senyuman tuh..
Haaa..kiteorang makan ni : 
Spageti kurang masin..Memang sedap sebab kami laporr..GRRRR
Pizza : Seafood,Erk..tak sedap siyutt..baik amek original flavour..T^T



Memang bill mahal.tapi PUAS mak...PUAS ke?? T^T
Ok,jupe lagi...thx membaca


4 comments:

  1. baca entri dan tgk gambo..laparnyerrrrrrrrrrr

    ReplyDelete
    Replies
    1. hye tunz,thx sudi singah..
      lapo ek..hihihihhii..ade mase jum g mkn pizza sesame..
      hehehhe

      Delete
  2. Spageti my fav....
    Singgah t/mlm...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hye dwaty,thx sudi singah sini..
      owh spageti fav ke??
      sy pun minat mkn spageti jugak...

      Delete

Terima Kasih Komen ,
nanti kita komen awak balik yea.
p/s : Setiap komen dikenakan caz senyuman paling ikhlas :)