Friday, 13 April 2012

.G.E.M.P.A.B.U.M.I.

Assalamualaikum readers!!

abaikan je MEMEK muke aku tuh >_<"
Ha..lame gak lah aku mengupdate kan blog ni..huhuhuhu..punyelah banyak perancangan sempena bulan 4 ni..ngeh ngeh ngeh..Korang sihat tak dari emosi ke fizikal ke ?? Ha...Tentang GEMPA BUMI tu korang ade rase tak GEGARAN sekitar tempat korang?? Ya,memang ada GEGARAN berlaku di ACHEH Indonesia baru-baru ni..Rata-rata ramai  bercakap mengenainya..chewwah,aku pun nak cakap jugaklah kununnya tak mahu ketinggalan dalam cite ni... Aku takdelah rase gegaran macam sesetengah tempat..agak takut jugak lah tetibe doktor aku info kat aku ade GEMPA BUMI ..Omamaimai!! Marilah kita sesama ISLAM berdoa agar mereka yang terlibat dengan GEGARAN ni SELAMAT di lindungi olehNYA ..AMINN<3 ..

Aku sibuk xupdate blog ni sebab :
Meh aku senaraikan kat korang :P

: Menyambut Hari jadi kawan aku IMA..Aku mengaku memang simple celeb beday ko ma,tapelah ko doalah aku kawen dengan anak agong ke..baru aku sambut beday ko,lela dan kekawan lain dengan meriah-meriah ek..Kami berkawan dari aku tingkatan 5 lagi..Now aku dah 25tahun..Tak ke lama tuh??hehehehhehe

: SIBUK..hahhahaha!! ala..bukan malas ape pun..aku mengaku aku kalau nak mengupdate blog ni kena ade KOMPUTER kan..kalau lah KOMPUTER ni pinjam tempat keje punye ACANE aku nak update hehari..kuikuikuikui..jadi bila ada keLAPANGan barulah aku update blog nih..



Korang,jum layan gambar..

Ni lah bithday girl dengan KEK BERAPI..Ko Ade??

Kiteorang plan tetibe tapi menjadi pigi ULU YAM,SG TUA !! ffuh ffuh abaikan kaki aku tuh..
Ingat tak  http://ceriazaitul.blogspot.com/2011/12/tenggelam-timbul.html yang nilah budak kicik comel yang masuk  hospital tahun lepas,dah makin COMEI gilerr kan..hehehhehhe...

Celeb kat RED BOX The Curve

Makan time..ni baru pembuka SELERA Kiteorang.

Pasni plan pigi GENTING lak sayang-sayangku.. :P

Kepada Nor Akima ,
Dengan ucapan ini aku ucapkan,
Semoga dikurniakan iman yang sempurna,
Akhlak yang terpuji, 
Pekerti yang mulia,
Umur yang bermanafaat,
Rezeki yang halal,
Ilmu yang berguna,
Jodoh yang membahagiakan,
Hidup yang dirahmati di dunia dan akhirat.


Pose kau !! :P

Ni  lak beday girl hari kedua lak..haih,BANKRAP lah aku .. :)) hahahhaha!!

Aku : MeH,aku LUKU pale ko jap sha..
Sha: tak mau ! tak mau! tak mau!

Ha..nak tau mengapa aku POSE camni..ha..TUNGGU lain citer ek...




Thanks for reading babe!! muahhxx...

No comments:

Post a Comment

Terima Kasih Komen ,
nanti kita komen awak balik yea.
p/s : Setiap komen dikenakan caz senyuman paling ikhlas :)