Tuesday, 6 March 2012

C E R I T A

Assalamualaikum ...
 Ahad lepas aku ada lepak - lepak,bermalas malasan ..tapi kan kan kan KAKI aku taklah lepak-lepak pulak..asyik jalan merata-rata je..Aku kalau lepak pun kat The Curve je..Tempat faveret tuh...Kalau The Curve suruh jadi DUTA free pun aku ON je..mbahahhaha!! Korang pernah pergi sana tak??kalau pernah jom datink gan aku,korang belanja?? !! ngeeeee...Kitaorang pergi tengok wayang tajuk citer Devil Inside..Hurm, citer itu Dokumentari tentang kerasukkan Setan-setan yang melampau..OK rugi tengok..Baik aku tengok Cinta Kura-Kura kott...hehehhehhe

  Aku memang minat cerita/filem SERAM/HORROR..tak tau kenapa..walaupun takut,masih nak tengok-tengok..kejap bukak mata,kejap tutup mata..hihihihihiihhi...tapi takut-takut tengok cerita hantu aku lagi takut HIGH HEEL..Hahahhahahhahha ...Aku paling suka layan film hantu KOREA,JEPUN sebab terbaik hantu dorang..kekadang jeles doe tengok rambut dorang lurus je.."HANYA GUNA JARI JE " hahhahaha


Ok aku seram lak tengok blog aku ada cerita menakutkan,kita berbalik pada aktiviti hari Ahad lepas ea..Jum layan gambar..


  


siyes..patung ni macam REAL ..seremm =_=


Fav makanan tambahan untuk kuatkan gigi
 Tetibe nak jadi macam DATO SITI makan strawberi cicah cekelatt..heheheh


Pocong takut high heel
 

Ju Onn
 

Agak-agak korang yang pose film mana yang paling HORROR or SERAM...Ju onn or Pocong takut high heel  <3..Sila lah undi ...ngeeee...


Ok jupe next blog...

8 comments:

  1. asallah tulisan gitu -___-
    nk bace kene pakai kanta pembesar..

    eh ade blog satu lagi? mne2? >_<

    ReplyDelete
    Replies
    1. thx cik bolatt..nati saya tukar tulisan itu yea..payah yea nak membaca..soriii..

      bukan ade blog lagi satu ..maksud saya jupe next citer kott...ngeee....

      harap tunjuk ajar lagi..nak taye lagi satu cik bolat,kalau saya nak amek iklan nuffnang tu cane?
      ade xtra caz ke,ape ke..

      thx..XOXO

      Delete
  2. i follow..nice to know..
    hhee..
    jmeput la dtg my blog


    incikanik.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehhe..thx darls...
      oke2 nati i jenguk blog u ek...

      XOXO..

      Delete
  3. nice blog :)
    jom jamu mata dengan design kad2 yang cantik ....
    http://www.facebook.com/profile.php?id=100003470518425

    ReplyDelete
    Replies
    1. oh thx darl...

      ok sy da tgk design kad2..wow!! lawa gile...
      xoxo

      Delete

Terima Kasih Komen ,
nanti kita komen awak balik yea.
p/s : Setiap komen dikenakan caz senyuman paling ikhlas :)