Sunday, 7 April 2013

Zaman Sekolah .

Di cuci dulu oleh cikzaitul :)
Assalamualaikum .





  Dulu waktu sekolah kalau aku minat seorang budak,
  Memang aku diam-diam sebab aku tau tu cume crush je ,
  Aku akan kehulur hilir depan kelas dia ,
 Intai -intai kalau dia datang ke tak haritu , takpun tengok dia buat ape ,
 Lepas tu aku akan jadi partime polis sebab nak tau biodata crush aku ,

Kadang-kadang aku tulis nama aku sebelah dengan nama Crush  ,
Siap sengih-sengih sesorang . Oh, Zaman sekolah !
Percaya lah ..Aku rindu zaman sekolah.

Nak je sarung kembali uniform yang bertahun-tahun aku tinggalkan .
Tapi mengenangkan homework cikgu bagi banyak ...
Aku takmaulah !





23 comments:

  1. heee...kat sekolah x ader crush...tapi dekat tempat tuition ada crush...sebab sekolah all girls school... he he he...

    suka tengok blog ni, kemas and sweet... btw, jika sudi, dijemput untuk join sini...

    http://furrasbubblynotes.blogspot.com/2013/04/bubbly-associates-giveaway_6.html

    ReplyDelete
  2. kakakaka..

    kitorang sekelas..
    kalo prep malam, jeling2 tengok kot baju warna sama..
    puii.. takleh nk ingat balik..
    malu~!

    ReplyDelete
  3. cinta monyet semata2...mainan perasaan yg blom matang...

    ReplyDelete
  4. aku teka dulu aku tak de crush... tapi org lain yg crush dgn aku ekeekek kbai :P

    ReplyDelete
  5. wak tgh demam nii.. nnti wak dtg lg yee., ihhiks

    ReplyDelete
  6. Hahahaha. Tetiba kau buat aku teringat aku zaman sekolah dulu. Macam kau jugak. Ekekeke. Tapi itulah bak kata kau crush ni baik duk diam je sebab crush tu cuma sementara je kan?

    ~reenapple~

    ReplyDelete
  7. zaman sekolah adalah zmn paling indah dlm hidup KA hehehe

    ReplyDelete
  8. special zaman skolah... aku tak penah pun ada monyet2 yg sanggup becinta dgn aku.. so istilah cinta monyet tak wujud dlm hdp aku...

    tp yg dtg time raya kat umah tu adalah.... tp aku jenis x reti.. so skali lg monyet x dpt becinta dgn akuw.. ekeke

    ReplyDelete
  9. kan. zaman sekolah memang best paling best part cuti sekolah yang lamaaaaaa tue hihihihi

    ReplyDelete
  10. budak sekolah impikan zaman bekerja sebab boleh pegang duit sendiri...org bekerja impikan kembali ke sekolah pulak... huhuhu

    ReplyDelete
  11. zaman skolah mmg awesome.. tuh lah zaman kegemilangan budak2 nakal.. hehe.. crush kat zmn skolah toksah nak cite lah kan.. ari2 duk cuci mata.. hahaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. Naseb xsekelas gan ko, abesla mata kita dicuci hehari.ekekekkek

      Delete
  12. saya teringat zaman saya bagi surat.. berkali2.. tu pun guna orang tengah. tapi rasanya yang tu benar2 cinta saya yang pertama agaknya. sebab hati saya betul2 berdebar2..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Boni, wahhhhh da jupe 1st love.. ekekekekeke

      Delete
  13. hahahaha.. best je baca. best gila bayangkan memori lama...


    nong andy

    ReplyDelete
  14. knp aku xbace entry ni

    ahhh crushhh wuuuu

    ReplyDelete
  15. Aku tau sapaaaaaaa!!! Yeayyyyy hahahaha

    ReplyDelete
  16. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  17. seronok bila mengenangkan zaman sekolah
    kalau boleh nak kembali je
    hehehehe :)

    ReplyDelete

Terima Kasih Komen ,
nanti kita komen awak balik yea.
p/s : Setiap komen dikenakan caz senyuman paling ikhlas :)