Friday, 26 April 2013

Lambat update.

Macam biasa , aku lepak-ing dengan blogger,
Rasenya tiap-tiap minggu aku kesana.
Dah rasa rumah blogger nor zaimah ni dah macam rumah kedua aku pula.
Heheheheh.

Ini aktiviti kiteorg setelah aku ringkas kan,
Memang seprais pun kedatangan kiteorg,
Macam biasa tuan rumah amat mengalukan kedatangan kami macam biasa.


Untung dapat tuan rumah macam ni,
Tak pernah boring tengok muka yang same.
Ehhh !!






















Apepun memang enjoy.
Sekian ini laporan aku ,
Yang benar ,
Cik jetoll

14 comments:

  1. Paling mahal gambar ko kat dapur to jetol lol... aku dah mula rindu korang tapi apakan daya... kita pun ada life lain... selain dari nak jumpa kan == miss korang sgt sgt sgt sgt sgt sgt T__T

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tula..,aku mula rindukan walaupun da jupe....
      Sob sob sob,,,,,


      Nak free huggggggs....

      Delete
  2. huh..teringat bedegil tuh.. sedapnyeee!!! aku rase aku boolat ar.. hahaha.. ape taknye, klu p umah tuan rumah, mesti makan banyak.. kih3.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dah la makan banyak..
      Pastu kain pelikat kopom pakai kan ainnnn
      Heheheh

      Delete
  3. Hahahaha bsepah gamba ko

    lg2 po

    motif gamba pou??? Ehh

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mmg bersepah..pestime update n3 gune bloggeroid ko tu...
      Heeheh...
      Pou aku tu..hruslah aku sayang die,
      Die kan newbie aku...
      Ehhh

      Delete
  4. LOL, dah macam rutin mingguan korunk p lepak2 umah ppp. rumah ppp dh jadi rumah kedua ek? huuhuu...

    <--- kadang2 terasa jugak jelez. tp tak tunjuk terang-terangan jer.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mohon ko jgn jeles...
      Simpan je...
      Sebab ko jauh...
      Klu ko dekat kiteorg jimba uma ko lak miko oiiii...
      Eeeeehhh

      Delete
  5. jetolll.... kbai

    #jeles ngan pou ko....muaahahahaha

    ReplyDelete

Terima Kasih Komen ,
nanti kita komen awak balik yea.
p/s : Setiap komen dikenakan caz senyuman paling ikhlas :)