Friday, 26 April 2013

Segmen bloglist tambah follower paripariputih.


Klik sini

Nak terjah atau nak join ??
Mohon korang ikut syarat-syarat ini duluuuuuuuuu..

Syarat-syarat :

1) seorang blogger
2) follow blog paripariputih dan bagitau korang follower ke berapa
3) buat tajuk n3 "segmen bloglist tambah follower paripariputih"


Haaa, senang kan..
Dah la senang pastundapat direview lak blog korang.
Apa lagi mohon korang join contest ni sebelum 4 May 2013 !!!!


Jawapan untuk bloglist ni.
1) aku memang blogger dan suke pegi jejalan dengan paripariputih (ayat mengampu..ekekkekekekek)
2) erkkk, aku da follow ko lama, agak-agak sebelum follower ko yang ke 30 kott...
3) tajuk aku memang tajuk tu..ada nampak tak.... ♥♥♥♥

10 comments:

  1. alololo ko join eh... tergaru aku weh... thanks jai nanti aku hupdate kan kat list aku hokeh

    ReplyDelete
  2. waa!paripariputuh de contest ek?
    btw,salam ziarah :)

    ReplyDelete
  3. salam cik zaitul
    Selamat hari pekerja

    ReplyDelete
  4. dri segmen yg sama
    follow sini..
    jom singgah blog yam...

    http://csmaryam.blogspot.com/2013/04/segmen-bloglist-tambah-follower.html

    ReplyDelete
  5. ewah..ewah.. rupanya ada segment.. aku dah lama tak merapu merepek dlm blog ni..


    dah undi tak? saja je tanya sebab hari ni 5hb

    kekekekek

    ReplyDelete

Terima Kasih Komen ,
nanti kita komen awak balik yea.
p/s : Setiap komen dikenakan caz senyuman paling ikhlas :)