Wednesday, 10 April 2013

Www - mati

Di cuci dulu oleh cikzaitul :) Assalamualaikum .


Mati tak kita kalau tak ada kawan ?
mati tak kita jika kita kesunyian?









"Bagi aku , memang tak mati pun . cume terkilan beb kau cakap macam tu."

12 comments:

  1. Replies
    1. Nak like commet ko leh tak? Hahahaha

      Delete
    2. buat tanda mcm ni (y). kiranya jadi 'like' la

      Delete
  2. memang tak mati kalau takde kawan...

    cuma kena ada kawan baru utk isi kekosongan...

    kalau kawan suke ungkit pun susah jgak...

    ReplyDelete
  3. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  4. idup lagi kot.. tapi hidup ni tak boleh le sensorang.. kena berteman hehe


    nong andy

    ReplyDelete
  5. Seorang kawan, sahabat, bff, teman tapi mesra, kawan kamecheg tidak akan sekali-kali meluahkan perkataan itu terhadap kawan baik dia .... aku teka dia tu piyed kot.. tak pun klw lelaki manapouse <---- salah eja ada aku kesah... hahah klw ada kwan2 aku yg ckp mcm tu kat aku i'll delete them from my life... kbai

    ReplyDelete
  6. hidup tanpa kawan, ibarat hidup tanpa cahaya. kosong. mati juga tu...

    ReplyDelete
  7. Kita hnya akn mati kerana Allah..so bg yg emo..jgn bunuh diri..z cium bau syurga

    ReplyDelete

Terima Kasih Komen ,
nanti kita komen awak balik yea.
p/s : Setiap komen dikenakan caz senyuman paling ikhlas :)