Saturday, 1 September 2012

Bebelan Malam Sabtu .

Di cuci dulu oleh cikzaitul :)
Assalamualaikum ,





I love my country . Do you ? Selamat Hari Merdeka :)



Ok-Ok ni nak pesan ni ,



Jika kau sedang bersedih melayan jiwa yang lara takpun berduka :'(

Atau mode tengah tunggang-langgang takpun mode marah menguasai di paras atas 120 / km ,


amek kau !!


Kita  haruslah ...................

1 )    Berfikir sejenak
2 ) takpun tarik napas sambil chill kejap
 Dan ........

Senyumlah jugak  untuk orang sekeliling walaupun terpaksa dan orang mengata senyuman itu tak ikhlas  .. :')



Maaf ikhlas dari hati ini .




Pesanan ini tidak di taja malah untuk peringatan setelah diberi peringatan :)
#mode owner ini memang ke laut sebenarnya .. huhuhuhu

22 comments:

  1. pergi blog ppp, ada kucing. pergi blog nong andy, ada kucing. pergi blog, ada kucing jugak! ceyt, xleh jadi ni...ak nk post n3 kucing jugak lar..kucing mgedik!!aku ske kucing yg duk atas kerusi plastik...ekpressi kucing tu mcm pasrah jer..bhahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. oh ak perasan komen ku tertinggal sepatah dua perkataan...'pergi blog hang, ada kucing jugak!'

      Delete
  2. Replies
    1. hehehhe..tak ajak aku...tu yang aku ke laut..

      Delete
  3. ahahaha.. aku suka kucing gemuk yg lepak tepi jalan tu ekekeke..

    dan tu memang senyuman plastik ekekeke... tapi tetap comel sekalipun senyum plastik :p

    encik kopi pasta,

    mana dia kucing gedik tu???

    ReplyDelete
    Replies
    1. haaha...masih mencari...die myorok la pulak...hehehe :)

      Delete
  4. Salam.

    Atul.. i love my country too.. ^_^

    Hurmm..hang ni, manis orgnya..senyum jela biarpun terpaksa..rugi tak senyum dah elok manis tu >_<

    atul pon mood kelaut ya..takpa..masih kat bumi lgi..keh3.
    Kalau mood dah ke planet pluto..aku pun tak dapek nak nolong dah, kah3

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau mood aku ke pluto , pe kate ko join sekali..takut aku mau ke pluto seorang..ekekeke

      Delete
  5. Baik.. aku ingat nasihat kau tu. Ekekeke.

    Salam raya juga. +D

    ReplyDelete
  6. hahaha gambar bercerita... chumeiii :D

    ReplyDelete
  7. comel je kucing tu minta maaf..hehe :)

    ReplyDelete
  8. togel ayam tu.

    aku juga cintakan negara ku.



    salam kenal2 ya sis, thanks for coming jengah blog merapu aku tu hahahaha

    ReplyDelete
  9. asal mood ke laut je , suruh kuceng enterframe. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehhe..kucing tu sebahagian hidu aku .. :)

      Delete

Terima Kasih Komen ,
nanti kita komen awak balik yea.
p/s : Setiap komen dikenakan caz senyuman paling ikhlas :)