Sunday, 16 September 2012

Worldless Sunday

Di cuci dulu oleh cikzaitul :)
Assalamualaikum ,
#Kejadian berlaku di KLCC
# Rumah Puan Pari-pari putih



Oke kawan-kawan ini KLCC :)
oke , aku tau dah korang tauuuu :)

 

Shinta :)


Shinta : I'm Here :)


Aksi ini dilakukan secara paksa # iffahaffefah cakap

Ini dia Si Cinta Sekuriti :)

Puan Nong bersama Famili :)
Ber-saya Ber- awak Bila aku dan dia berbicara :)
Hahahahahaha..

3-3 chummelll kan ??
Oke kami tau :)
ngehehehehheheh

Di Rumah Puan paripari :)))
Menu : Bakso
Tahap Deliciuuusss : +++
Tahap Buruk lantak : Errrrrr....Acane ek..banyak kali jugaklah  menambah isi di mangkuk yang kosong :)

Nong + Parppariputih + IffahAffeffah
Permintaan Iffah yang mohon gambarnya di BLUR Kan..
Ikutkan jelah :)
 

Jemputtt Maakannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Jemputt Masakkkkk .. PPP paksa kami masak tau..
ko hadeee ??  (pinjam ayat PPP jup ) :))
PPP sudah siapkan tugas untuk kami memasing ..
Nong - potong nasi impit
Iffah - goreng ayam
Aku - bancuh air
Takpe PPP , kiteorang IKHLAS bebenorrr tolong tau :)
 

Bakal cekgu Dan ADAKAH Bakal Cinta Seku**** ???
Aku tak sangka Kami ni sekepala .
Hilang Segan aku bila ada dia .

 
 
Jeng jeng jeng ........................................
 
 
 
 
 
 
Oh ye.. Nugget ni aku try buat kat rumah tu ari ,
Tahap Deliciuss : Not Bad :)
Hehehehehheh
#Kenangan terindah mengenali korang dalam hidup aku :)
 
 
tengggss :))
 
 

38 comments:

  1. kak zaiiii !! makin berseri nampak !!

    ReplyDelete
  2. hahaha kurang ajakkk

    aku nmpak itu

    comel la hasil pembluran muke aku.

    aku nk gamba dr ko pulak wehhh

    ReplyDelete
  3. aku gumbira semalam dpt berjimba2 ngan ko, nong, iffah & puyak's and the geng.. semoga ko simpan elok2 kenangan kita tu dalam diari hati ko ek?? miss u ody :P

    ReplyDelete
  4. owh, cmni rupanya wordless sunday, hikk...

    ReplyDelete
  5. wahhh happening giloss..fuuu nasib baik aku xmai, klu x mmg kne hentam kaw2 dgn kamu2 smue whai blogger mpuan..hehe

    p/s: teringin nk dtg sebenarnya tp tp ada pghalang..mungkin lain kali jika ada kesempatan :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ok..aku faham..free nati singah lah uma ppp..
      leh paksa ko masak ..hahhaha

      Delete
  6. Waa... aku cemburu dan teruja. Huhuhu. Korang buat aku cemburu. Ekekeke... Takpe, aku dah tahu IFfah camnhe.. ehehe.

    #shinta comel sangat. =D

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehhehehe..aku pun dah tau ko cane reen...
      ko chummell


      shinta mmg chumell giillleeerrrr....

      Delete
  7. kenapa kena blurrkan ek, hehe,, just asking,, no hard feelings k,, hehe

    ReplyDelete
  8. sonoknye korang bejimba2 kat umah PPP ye .. aku jeles tak habes2. hahaha !

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehheh..ade rezeki turunlah ko kat kl mcm nong :)

      Delete
    2. t aku tumpang umah ko erk .. hehe :P

      Delete
  9. gambar siapakah yang dikaburkan ? ngee :D

    ReplyDelete
  10. PPP dan si Nong andy sekeluarga pun ada. OK aku jeles. hehehehe

    ReplyDelete
  11. nugget tuuu! terasa lapar plak pagi pagi buta macam ni..hehehe.. happening sangat! :D

    ReplyDelete
  12. tak sangak kau sempat suruh Shinta berposing jari di dagu..

    cik Zaitul. Sila bagi aku gambar2 ini di Facebook!! n retyrn aku akan bagi juga gambar korang di facebook!!

    ReplyDelete

Terima Kasih Komen ,
nanti kita komen awak balik yea.
p/s : Setiap komen dikenakan caz senyuman paling ikhlas :)