Monday, 30 July 2012

Hari Ini Hari Isnin :)

Di cuci dulu oleh cikzaitul :)
Assalamualaikum :)
Cik Umai telah membuka tempahan untuk Mini Popia Udang Geragau sempena bulan Ramadhan dan Syawal yang bakal tiba nanti. Dibuat secara fresh HOME MADE dari rumah beliau di Taman Tun Dr Ismail, Damansara.

250gm-R...M9.00
500gm-RM17.00
1kg-RM31.00

 
 

Untuk tempahan sila hubungi
013 686 8883 - humairah
atau anda boleh email ke siti.norhumairah@gmail.com



Apepun Selamat Membeli Dan Menengok :)


16 comments:

  1. aku tukang tengok n telan air liur

    ahhh nk free

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. mu nok tester..
      buleh-buleh..
      sila nganga sekarang :)

      Delete
  3. Replies
    1. hmm..ni kawan saya puye bznes man..

      jadi kol lah kat no yang tentera di kaca skrin anda :)

      Delete
  4. dok terasa krup krap krup krap nya.. hekhekhek

    ReplyDelete
  5. kita buat sendiri kat umah.. hihi.. :)

    ReplyDelete
  6. tahun lepas aku jual sebalang RM25 hehee.. banyak juga te,pahan hingga aku letih mengulung mini popia tu hehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. mini popia..aku taktau canelah korang gulung kan..

      SABAR tu takde lagi dalam diri aku time buat kuih :)

      hehhehehe

      Delete
  7. wah.. berniaga bulan2 pose ni ye.. bagus la.. menjana pendapatan.. =)

    ReplyDelete
  8. pehhh sodap! lame x makan oih.ekeke

    ReplyDelete
  9. err..free sample xdak ker? ak mahu sample tersebut. mohon pos laju..buahaha

    ReplyDelete

Terima Kasih Komen ,
nanti kita komen awak balik yea.
p/s : Setiap komen dikenakan caz senyuman paling ikhlas :)