Friday, 20 July 2012

Capital P :)

Di cuci dulu oleh cikzaitul :)
Assalamualaikum ,



ESOK PUASA !! ESOK PUASA !! ESOK PUASA !!! :)


Selamat berpuasa kepada korang - korang - korang :)
Haih , tak sabar aku nak makan sedap-sedap..
kekekekkekekekek..
Opkos DIET tolak tepi kejap boleh :)
Tak boleh- tak boleh  ,
Time ni lah DIET , Jaga nafsu makan kannn :)
Kontrol - Kontrol beb :)

Heheheheh , Ramadhan paling senang nak kumpul PAHALA  :)
Ok.. aku ada satu pengalaman nak share dengan korang tentang puasa :)

Biasalah bebudak puasa kannn..
Aku puasa sekali gan KENTUT pun aku tak berani..
Sebab takut BATAL puasa aku nanti..
Hahahhahaha !! SENGAL gilak aku time tuh..
Time nak ambil wuduk , aku siap telan air paip..
Heheheheh, cakaplah korang pun pernah buat jugak kan..
Cuma aku berani mengaku je la kan.. :)
hehheheheheh



ayoktatayok , minum air sorok-sorok :)

Apepun peristiwa korang time kekecik tuh , janganlah dah tua bangka ni korang buat jugak ,
Aku tak tanggung :)

Apepun , aku bizi tau sepanjang ramadhan ini ,
Tolong family berniaga di bazar ramadhan :)
Jadi silalah RINDU aku yeah :)
Hehehehhehehehe ..

#Salam ramadhan aku buat korang dari aku :)

25 comments:

  1. Salam.

    Oh, family atul berniaga kat bazar? mana2? hehehe. Bestnya!!

    Lain feelnya kalau berniaga time bulan ramadhan ni, ye dak? >_<

    aaa, jgnkan air paip, air dalam baldi, air dalam telaga, suma lana telan kot dulu,hak3.

    untuk atul skuarga, Salam Ramaadhan dan selamat berpuasa bambam! Mudah2an, puasa kali ni lebih bnyk amalannya berbndg thn2 sblmnya..sama2 berusaha..insyaAllah ^_^

    Semoga murah rezeki berniaga nanti ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. amboi..sume air telan..
      tak sakit perut ke lana ??
      hehehhehe



      amin.. :)
      tengs lana,,

      same gak lana .. happy ramadhan to your family also...

      Delete
  2. hai...mesti laku ape yg d jual kat bazar tu sbb cikzaitul ade...hehe

    slmt berpuasa...

    ReplyDelete
    Replies
    1. selamat berpose..

      aku jual ko lak.. laku ke x.. kekekkeke

      Delete
  3. a... jual apa..jual apa? cendol ada tak.. nanti aku jengguk ko kat bazar ramadan. bagi diskaun tau hehehe...

    ReplyDelete
    Replies
    1. aku jual laksa , mee kari , mee rebus..
      ko dan blogger lain aku bule bg free..

      nak free , meh la datang damansara .. :)

      hehehhehe

      Delete
    2. weh melecur dah tekak aku tengok menu2 dasat ni ... patot le pun k x on9 niway it is still not too late to wish ko selamat berpuasa hu hu hu

      Adohai apa ke nipis ni?? http://paripariputih.blogspot.com/2012/07/apa-ke-nipis.html

      Delete
  4. Semoga Ramadhan tahun ini lebih baik daripada Ramadhan sebelumnya..

    ReplyDelete
  5. x pernah telan air paip mase puasa even mmg dahaga giler sbb nnti mesti rasa nak muntah..kan x pasal2 batal lak :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. :)
      baik ye awk... cik teddy ..
      kagum saya.. :)

      Delete
  6. WAAA.. berniaga di bazar ramadhan. best tu... berniaga apa? emh.. masa kecik2 tok sah cakap la, semua pelik2 je...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahhaha... testing 2 time kekecik dulu..
      kekekkeke

      Delete
  7. haippp puasa ke tak ni?hehehe...jgn curi2 minum air ea bila penat..hihihihi :p

    salam ramadhan...

    psss: mcm tau2 je menari hindustan ek..haha..g tgk kat blog ira btol ke x tu :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehhee..
      nati saya singgah ea cegu :)

      Delete
  8. dulu kcik2 suke cri2 mnum air..hee

    ReplyDelete
  9. Replies
    1. oit..pose suda..tak macam kau kot..kekekekkeke

      Delete
  10. selalu gak buat cenggitu.. byk lagi taktik2 lain yg buat jugak.. hahahaha.. bazar tang mana?

    ReplyDelete
    Replies
    1. bazar ramadhan kat pelangi damansara..

      Delete

Terima Kasih Komen ,
nanti kita komen awak balik yea.
p/s : Setiap komen dikenakan caz senyuman paling ikhlas :)