Sunday, 29 July 2012

Lai Lai Lai :)

Di cuci dulu oleh cikzaitul :)
Assalamualaikum

Kak , Mee kari , Mee Rebus , Laksa kak...
Terima kasih datang lagik :)

Pergh... Itulah keje part time aku menolong parent aku berniaga di bazar ramadhan di tempat aku..
Sape mau free ??
MARI-MARI!!
:)
 Penat tuh memang penat lah..
Janji dapat pakai BMW tahun nih..
Wah riak lak disitu   >_<"
BMX nak beli pun tak lepas..
hahhahahha!!

Saat tibanya kehadiran .....

Hmmm...

Ni Boss lalu pun aku tak kesah .. :)


Taraaaaa !!

ThumB up kat KORANG !!
Zine aku da sampai tengs tu iffah kerana pos kat aku :)
Cerita dalam buku tu semua best !! Wallaaaaaa !!! Thumbs Up kat korang..
Aku mau yang kedua , ketiga dan ke berapa episod or keluaran Zine lagik k...
Heheheheheh :)

Amacam episod Puasa korang ??
Ada yang tertinggal ??
Ada Sahur tak??
Atau ada yang sahur terus , baru tidur ??
Hish , tak elok di amalkan pun..
Tak sahur pun lagik tak elok kan..
Apepun Selamat berpose ESOK  dan ESOK dan ESOK yea..



#Masa untuk BW dan Kad  Ghaye :)

13 comments:

  1. ewah... kemain dia dgn zinenya.. aku bz..bz..bz.. sedang memprojek kad-kad raya yang nak di hantar kat korang semua.. tadi aku dah siap 4, ko punya dgn baju raya tu.. (ko punya yang paling makan masa.. yelah aku nak sumbat baju raya kat dalam kad raya yang kecik tu.. nasib baik aku pandai magik hehehe) kendian iffah dan reenapple serta encik pensyarah. lelain aku x larat nak buat.. letih.. so aku sambung esok je.. lagipun aku ada projek cerpang yang mesti di siapkan sebelum 10 ogos.. ha..

    a.. best la kau tolong niaga kat bazar ramadan.. sonok tu kan.. tgk ramai gelagat org hehehe.. tapi kalau ada yg x berkenan di hati tu zip kan aja mulut.. karang kurang 50% pahala puasa hehehe..

    Selamat bersahur.. :D n berpuasa tentunya :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. ah..imi ,esti kes baju raya size kecik kan..

      ala....x muat...!!

      hehehhehe

      tengs nong !!

      Delete
  2. ehehehe.. tak sabar nk tunggu kad raya kao.. ehehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hamboiiii...ni yang aku teruja ni...
      neelofa puye jiran :)

      Delete
  3. Replies
    1. bw tu blog walking..
      jejalan kat blog anda
      :)

      Delete
  4. Weh kim salam kat EN BEAR GEBU SEBELAH KO TU EK?? HA HA HA AKU NAK PINJAM DIA BWK TITUN BOLEH?

    ReplyDelete
    Replies
    1. oit, keje maaaaaaaa...

      repot bosss ... :)

      Delete
  5. dah baca jugak.. ada debaran time membaca tue.. kihkihkih

    ReplyDelete
  6. dem! aku rindu jam casio tuh..huhu *soritadekaitandgnentryang* episod puasa? tak miss lagi.. sahur pun tak miss.. siap dua kali sahur sempena olimpik..huhu sahur 4x400..haha ok, selamat berpuasa jugak..

    **ang da miss puasa belum? haha <--abaikan

    ReplyDelete

Terima Kasih Komen ,
nanti kita komen awak balik yea.
p/s : Setiap komen dikenakan caz senyuman paling ikhlas :)