Saturday, 6 July 2013

Seol garden aku datang!!

Ehem , ahad lepas aku dengan blogger yang lain melepak-lepak di seol garden korea.. eh... korea ke wangsa walk... tujuan asalnya untuk meraikan iffah aka jebon untuk berkhidmat pada negara dan bangsa..ececcece

Aktiviti time tu banyak makan , makan , kukus , grill , panggang , makan... paling penting bergambar..


























Akhirya dah selesai majlis makan-makan meraikan orang yang akan mengajar jauh, pasni aku harap ko akan menjadi cikgu faveret dikalangan anak-anak murid ko.. ade masa kita jumpa lagi..

Lot of love ,
Cikjetolijah.

18 comments:

  1. wah wah wah.. sonoknya.. all the best tipah, moga terus jadi cikgu penyayang :)
    ehh, tipah ke?? owh pipah.. bukan bukan! i love u guys!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tipah ke... hahahahhah kemahen gelaran kat akak tipah tuh... ekekek

      Delete
  2. Replies
    1. Manede, ko je xmau datang, anis datang je...
      Ko niiiii...

      Delete
  3. Kemain korang ye... lenkali nK gak merasa makan di soel garden...

    Erk.. bila la tu ye?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Lepas raya... ehhh takpun time ko cuti panjang mcm tahun lepas...

      Delete
  4. Replies
    1. One day kita jupa kan.. aku hrp sgt makcik!!

      Delete
  5. tak pernah try lagi merasa cuisine ala2 korea ni padahal byk kali tgk dalam drama2 diorang...

    aku suspek mesti melantak banyak ni. tembam la ko nanti :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oh , aku cepat berhenti.. sebab kenyang awal dari semua bebudak...

      Tembam , oh itu untuk pou aku je... agagagag

      Delete
  6. comelnye kak ton~ ekekekee.. miss uuuuuu!!!!! muaaaxxxx!!

    ReplyDelete
  7. kenapa gambar guwa xde... menciiii XD

    ReplyDelete
  8. mana gi komen aku sebelum ni?? grrr... ko membela ke jai?? lol asik ilang jer komen aku weh >..<

    ReplyDelete
  9. eh eh iffah afeefah lah...wah komuniti blogger plg ohsem ya hehe

    ReplyDelete
  10. o.. seol garden kat wangsawalk? sedap x menu2 dia? mahal x? heee.. saja tanya kot nti gi sana leh singgah mamam.. =P

    ReplyDelete
  11. Hahahaha aku drai ke?

    Xrase lak


    rase dtg sbb nk mkn lol

    ReplyDelete
  12. selamat utk cikgu baru mengajar tu.
    mohon iffah x senget lg lepas ni.ehh..
    heheehehe gurau je.

    pssst, selamat menjalani ibadah puasa jetol syg.

    ReplyDelete
  13. eh, lambat plak aku komen...huhu

    pape pun mmg best mkn kat seoul garden, tambah lagi bila disuapkan..memang osem la....hehe

    ReplyDelete

Terima Kasih Komen ,
nanti kita komen awak balik yea.
p/s : Setiap komen dikenakan caz senyuman paling ikhlas :)