Saturday, 27 July 2013

Pra raya bersama Je's happy family

Okey - okey , komen da mencecah 20 komen termasuklah komen tuan badan nih.

Selesai sudah sesi tarawikh , kaum lelaki duduk lepak di sofa , kaum perempuan sibuk bersolek ala kadar untuk shooting pra raya majalah urtv keluaran raya .. (kemahen)


Memang tak sangka kan , majlis berbuka puasa menjadi meriah sebab adanya majlis pra raya !! Dengan geng lelaki yang sporting bersongkok , berbaju melayu dan berkain pelikat.

Tengs kepada semua yang hadir , meriahkan suasana.
Haaaa... nak tau lagi... kitaorang ada tetamu spesial lagi..
Sapa lagi kalau bukan kakisembang.com !!

Mai mai usha gambar-gambar disebalik pra raya JE's family.
Manatau korang nak join tahun depan pulakk...























































Meriah tak kak salmah? Meriah la sangat...
Ok , ape-apepun...
Selamat hari nak raya korang!!!

posted from Bloggeroid

16 comments:

  1. haha macam lawak lak ko 'mosaic'kan muka cikgu pipah tu. dah macam penjenayah dalam surat khabar metro lak =.='

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kabur aku xpandai , mosaic je aku pandai.. wakakakaa.. lagi pun ikut tema ipahi...xkan xtauuuuu

      Delete
  2. acnor aku punya komen yg part one tu x kuar??? grrr... b.t.w yup happening x hengat masa tu... kalah neelofa berpossing ekekekeek

    ReplyDelete
    Replies
    1. Selalu sangat tu... komen ko ilang... asal eaaaa... miko makan la tuh.... ahahahaah..

      Delete
    2. Selalu sangat tu... komen ko ilang... asal eaaaa... miko makan la tuh.... ahahahaah..

      Delete
  3. wah wah, dah ber pra raya eh. jeles nye nengok.. anyway, syok tengok u guys happy sgt :)

    ReplyDelete
  4. Ni mengalahkan pra raya urtv dah ni jaitul...

    Haha..

    Kemain korang. Gambar 2nd last tu.. spec hitam.. hahahaa. Lawak la jaitul. Mcm saloma hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahahah , saloma la sangat.......
      Ko pun tau kan , kami kalau dpt kamera.. pose mg meriahhh..ekekekek

      Delete
  5. ada pra raya ke?
    xpernah buat sambutan pra praya lagi ni..
    hehehee

    ReplyDelete
  6. glamer ahkak masuk lam blog retis.. ekekek.. :P

    ReplyDelete
  7. awainya raye >_<"
    kemain meriahhh!

    ReplyDelete
  8. aku rasa aku ada komen... mana pi komen aku tu?? sape plak mkn???

    # kemaen meriah bak ang... terpaksa wat awal sbb memasing busy ngalahkan menteri... papepun, terlaksana jugak misi paripariputih kan....hehe

    ReplyDelete
  9. Salam..salmah ape khbr..mu sy amt mnrndui..mu

    ReplyDelete

Terima Kasih Komen ,
nanti kita komen awak balik yea.
p/s : Setiap komen dikenakan caz senyuman paling ikhlas :)