Saturday, 16 February 2013

Oppa Oppa OOpocott !

Di cuci dulu oleh cikzaitul :)
Assalamualaikum ,



Pernah tak korang berjalan maraton di satu blog ke satu blog (BW) tetiba tertengok blog tentang GAY........
menceritakan tentang cinta abadi mereka , gambar tentang pasangan terlarang mereka..
majoriti Melayu beb!! T_T
Wuwuwuuwuwwu..bayangkan aku mau pitam lepas baca coretan tentang cinta diorang.
Terus tekan X kaler merah  laju-laju.
Mentabah ye blog tu ramai pulak pengomen ber-AKAL (senget).


Memang blog adalah coretan peribadi , semua orang ada hak privasi .
tapi mengapa wujud segelintir manusia macam ni?


Kaklimah pun berkata : " Ape lah nak jadi bebudak sekarang nih.."

Notacuci : Erk.. Aku masih lagi  seram , Fuuuuhhh ,mengalahkan seram tengok cerita hantu kat tv.

45 comments:

  1. eheheh.. pernha je. Yg lebih dari tu pom pernah. Ehehe. Sebab tu aku skang bW pada yag tinggal komen kat blog je. Itu lagi selamat.. err

    ReplyDelete
    Replies
    1. ohhmai ohmaii reen, aku kaget lagik nih..huwaaa...

      Delete
  2. bak sini link belog tu. nak usya. ehhhh =.='

    ReplyDelete
    Replies
    1. hua-hua kemahen nak usya ..kang korang trauma kang.. LOL

      Delete
  3. ish2.. macam2 yg jadi., moga ALLAH bagi hidayah kat mereka..

    ReplyDelete
  4. ewwww.. bunyi gedik sikit. :D
    aku ada kwn gay cemni beb,dia pondan.
    pasangan dia pun sama pondan.
    dlm fb aku tengok status dia ILY bagai.
    siap "muahhh" lg.
    ewww... plzz la.tolong lahh.
    aku yang kemaluan t__t

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha..
      dunia sekarang kan..
      erk..kemahen kemaluan ko tuh kan....
      kbai :)

      Delete
  5. tu baru sikit .. kalau kita bentang semua jenis blog yang ada dekat Malaysia ni .. macam2 perencah ada .. just gelengggggg ..

    ReplyDelete
  6. asal jangan trauma lepas ni sudah.. mentabah la banyak2. ;D

    ReplyDelete
    Replies
    1. heheheheh...menabah kannn... nasib xtrauma sangat..

      Delete
  7. salam cikzaitul
    Peminat cerita seram ke?

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam..
      aah mmmg peminat cerita seram.. :)

      Delete
  8. Salam atul.

    Tak pernah lagi slma lana berblog, tersinggah blog gay..

    Bila nafsu merajai diri, jadi macamni.. tiada segan silu dah atul..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tula..menabah je aku tgk lana..wuwuwuwuwu

      Delete
  9. em em. belum penah lagi. hemm

    ehh kite bukan gay?

    ReplyDelete
  10. pernah ter singgah ke satu blog & ter baca n3 yg bukan2 hehehe serammmmmmmmm

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehehh,, samelah kite seram kannnn..

      Delete
  11. haishhh tekejut tengok kak limah tue tetiba muncul =.=

    ReplyDelete
  12. memang betul2 senget la org yg komen blog macam tu..tak terlayan..tambah dosa je..:-)

    ReplyDelete
  13. salam cik zaitul
    Tirana aduka dtg melawat.pekabar?

    ReplyDelete
  14. Nasib baik tak pernah lagi tersesat masuk blog cenggitu.. kalau tak mahu pitam sekejap.. Dunia nak terbalik dah.. depa tak segan2 dah war2kan satu dunia until Jannah depa tu.. haha. hai kak limah, kak limah cantik lah hari nie :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahhaha..kak limah akai bedak sejuk extra rini..

      Delete
  15. Aku nak hadiahkan org yg tulis blog senget dia tu dgn lagu BABEH... boleh tak Jai?? LOL ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. babeh babeh babeh ooo.... yeah..kene suh umar join lagu nih.. ehhh

      Delete
  16. sy ada kawan tapi bukan gay, cuma lesbian, pakai tudung huhuu. sekarang macam macam orang kita boleh jumpa ek =="

    ReplyDelete
    Replies
    1. ish yeke , pakai tudung pun gay??
      kemahen dunia sekarang..huhuhuuhuhu

      Delete
  17. ko nih zaitul..pepagi aku dah kecut perut tgk gambar hantu uh... Isu gay ek.. hurmm no komen.. dah sonsang sangat dah tuh, yang komen pon macam bagi galakan plak.. jom kita azankan mereka smua..hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. jum azankan depa .. jum sergah link tu lagi.. hhhhuhuhuhuhu

      Delete
  18. erk... aku baru nak join venture blog ngan gay aku... ehh

    ReplyDelete
  19. aku pon nak baca gak..

    mana link..

    hehehe.. macam best jer nak usha hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hisy..kemahen n nak link jugak..

      oh takleh2..biar aku je tau..
      hehehehehehe

      Delete
  20. opocot... terkejut tengok kak lmah bertenggek. adoi apa la nak jadi ngan anak2 skang ni.

    ReplyDelete
  21. masalah gay ni bkn krn akhir zaman tp sejak nabi nuh lg... dan akan berlarutan hingga kiamat kot... wallahualam...

    ReplyDelete

Terima Kasih Komen ,
nanti kita komen awak balik yea.
p/s : Setiap komen dikenakan caz senyuman paling ikhlas :)