Sunday, 10 February 2013

Kembali :)

Di cuci dulu oleh cikzaitul :)
Assalamualaikum ,


Kembali pada dunia ini ,
Dunia yang aku jatuh cinta secara diam-diam..
Ahh..betul kata orang ,
Cinta pandang pertama memang tak boleh dilupakan .
Cinta yang wujud pada dunia blogging setelah aku mengenalinya.














27 comments:

  1. ah kau..gedik !!
    hahahha..tahniah be the first.. ehhh

    ReplyDelete
    Replies
    1. err, boleh claim hadiah tak ni? ehh

      Delete
    2. err... hadiah perfume bangla sebotol mau?

      Delete
    3. boleh jugak..nanti boleh aku hdiahkan utk cik pipah tu..

      Delete
    4. aku tak nak perfume... mohon kasi aku kasih syg je ye korang ehhh

      Delete
    5. OKENG..nati aku bagi kasih sayang aku setimba..aku pun kurang kasih sayang..
      ehhh..

      cikzaitul

      Delete
    6. aku ada menimbun. meh aku kasi kat ko skit

      Delete
  2. sengal budak2 due org ni

    aku org keberapa da ni?

    br nk claim hadiah jugak

    btw welkam back syg, pe jdi kat blog ko ni? nk tiru blog aku ngn miko ke ehhh

    ReplyDelete
    Replies
    1. aku suspek dia saja buang tebiat sekali skale :P

      Delete
    2. aku suspek , aku macam bebduak pagai page lame.. ehh..

      Delete
    3. aku suspek kite boleh jdi tige serangkai ehh

      Delete
    4. hahha..dah la semua berkaca mata.. ehhhh

      Delete
    5. kau pakai spek eh? ingat pakai kontek lens eh! =P

      Delete
  3. selamat kembali ..jom meriahkan dunia blog

    ReplyDelete
  4. wahh macam retis kembali2 setelah sekian lama menyepi.
    ehhh.. :D
    welcome back ^^

    ReplyDelete
  5. hok aloh.. ingat quit btul2 tdi.. hehe, lyla pun pernah plan nk quit dulu.. tpi x jdi.. kerana cinta telahpun bersemi.. ceh :-p

    ReplyDelete
  6. hok aloh.. ingat quit btul2 tdi.. hehe, lyla pun pernah plan nk quit dulu.. tpi x jdi.. kerana cinta telahpun bersemi.. ceh :-p

    ReplyDelete
  7. welkam back.... lambat plak aku komen kan... maklumler busy, kalau kat kpg ni payah sket nak ngadap lappy, nanti ada je suara2 yg kacau.... apaapa pun, harap pasni ko terus menulis kat sini ye...

    ReplyDelete
  8. glad ur back dear... semakin ceria la balik blog kita... aku pun semakin hilang arah bila ramai kawan2 blogger yg dah berhenti menulis.. kehilangan korang ni bagai cubit peha kiri, peha kanan terasa.... itu la yg aku rasa kalau korang tak active kat blog.. welcome back and jan stop menulis ok :)

    ReplyDelete
  9. yeyyyyyyyyyyyyy welkem backk dear..

    ;p

    ReplyDelete
  10. aku terbz lak masa ko publish ke kembalian ko ni hehe

    ReplyDelete

Terima Kasih Komen ,
nanti kita komen awak balik yea.
p/s : Setiap komen dikenakan caz senyuman paling ikhlas :)