Saturday, 10 November 2012

Belated Beday Lagi :)

Di cuci dulu oleh cikzaitul :)
Assalamualaikum ,
Lokasi : Subang Perdana


Kek gabungan 2 budak beday boy 

fatin , aku (tetamu di undang )


budak beday boy :)



Bebudak puye beday , aku lak dapat hadiah sebab menang peraduan !! :)
Tapi aku bagi kat bebudak yang berminat dengan hadiah aku .. muehehehhehe

nampak tak kambing bakar ?? pheww sedap yyuuu :)



ima dengan  menu yang lelazat.. Bon  appetite !!

tahap makan-makan yang meluap-luap :)



Sebenarnya n3 ini n3 lama , huh !
Kesibukkan telah melanda pada diri aku ni.. (part tu lah yang aku nyampah sekali )
Oh ya , aku sekarang sudah kerja 2 tempat , jadi itu salah satu sebab aku jarang meng-update kan n3-n3 terbaru dan dah lama tak berbw :((
P/s : Sila RINDU aku ek.. :) muahahhahahahahha!!

AKU AKAN KEMBALI !!
 

9 comments:

  1. pehhh, siap kambinh bako lagi.. ni besday party ke hape nih? feeling aih gmbq ang main2 belon..ahaha

    ReplyDelete
  2. hahhha..memang beday party pom..

    ReplyDelete
  3. aku suka gambar dp ko yg baru ni.. ermmm nampak macam ada taman jer dalam hati tu ha ha ha

    ReplyDelete
  4. eh...
    hati saya ade taman?
    wahh..jadi nujum ppp dah ni..

    ReplyDelete
  5. Wahh seronok clbrt burfday mcm gini!
    Hpyyyy belated burfdayyyy :)

    ReplyDelete
  6. hahahha. P/S sila Rindu aku tu memang meletop!

    selamat kembali... walaupun tak tahu bila lagi kau muncul dgn n3 baru lagi nanti... :D

    ReplyDelete
  7. oic, bz rupanya.. patut laa lama x nampak bW, huh...

    ReplyDelete
  8. bhahahahaha muka last pic tu xleh blaaa...muka yg penuh dgn kpuasan sbb tangki perut dh super penuh ya...klu boleh mmg ko nk tersenyum smpai kat telinga tapi xlarat sbb kenyg sgt.hhahah penaakulan aku :)

    ReplyDelete
  9. weiiii mana besday boy nya muka kau je!!! hahahahaha :p

    ReplyDelete

Terima Kasih Komen ,
nanti kita komen awak balik yea.
p/s : Setiap komen dikenakan caz senyuman paling ikhlas :)