Monday, 19 December 2011

Tenggelam & Timbul

Assalamualaikum..wah..suda lame ni aku xupdate belog ni...hehehhe..agak bizi bukan sengaje tak mau update..aku banyak habiskan mase dengan layan movie terbaru  dengan my boifren,kawan2..karaoke lagi ...fuh..jadual padat sekitar bulan disember ni..cheiwaahhh!! memang aku banyak layan movie sekitar bulan ni..sebab citer faveret aku TWILIGHT dah kuar..jadi aku patut tengok..selepas itu cite OMBAK RINDU..haa..tu pun aku tengok dah..pergh..air mata aku mengalir dari awal citer sampai penghujungye..nasih ending baik puye..kalau ending nangis..mau aku tak keje memikirkan cite tuh..:P pastu aku pi tengok cite kucing meow2 tuh..ala...PUSS in BOOTS..gile comei film tu kot~!! aku nak je amek kucing tu jadi guard aku..hehehhe..ok..aku tak mau citer banyak2..korang tengok je lah pic2 yang aku upload sepanjang aktiviti aku..(sebab tu la aku xupdate belog) :P


1) gi dating gan beliau...
*fokus time memandu*


ha..ni lah buah  hati sayeeee :P
 Thx incik MOHD SUHAIDI ,sebab sudi spent time gan cik zaitul ni..sanggup datang dari johor ke damansara .. :P luv u~ terasa diriku begitu berharga..

     2) da next day kiteorg lak meraikan hari jadi si baju kelabu tu(cik laila ) hari jadi yang ke 30 ke??hehehhe
takdelah,hari jadi yang ke 23tahun..laila,akak wish lela agar dipermudahkan segala urusan di dunia ni..semoga panjang umur,murah rezeki,cepat2 la kawen2 ek.. :P and hepi always..oh ye..akak doa lela awet muda je.. XD

yang kecik molek tu adik2 lela yang datang bercuti kat sini..
                         
Karaoke kendian..yang penting pose dulu...
 maaflah lela kali ni takde kek,nak meraikan hari lela..lain kali makan kek ye.. :P
bayangkan lah dari sec 6 kami berjalan kaki di sec carefour..mak aih penat kott..

penat2 berjalan aku ternampak siput lak..pe lagi snap lah jap sbil tu menghela nafas yang panjang...

saya siput :P
   3) da next days lagi,aku gan ima dibawa oleh suami kak marlina kireye akak staff klinik kiteorg..kiteorg pegilah ke hospital Kuala Lumpur (padeatrik) sebab anak die sakit..

setibeye kami disane,anak ye sungguh aktif..:P alhamdullilah dah baik la tu ye..

ape2 tengok~taulah saya comelll :P


name saya *AFIF RAYYAN*
 marilah kite mendoakan yang terbaik untuk anak kak marlina ni..anak die pon dah boring kene tahan lame2 dalam hospital ni..ye dak?? sepanjang lawatan ni aku seronok melihat telatah AFIF ni..begitu aktif tak macam geng2 die yang sakit tuh..peramah pun peramah,walaupun budak..
      oklah setakat ni jela aku update k..nati citer lagi..Wassalam..

No comments:

Post a Comment

Terima Kasih Komen ,
nanti kita komen awak balik yea.
p/s : Setiap komen dikenakan caz senyuman paling ikhlas :)