Friday, 13 April 2012

:Share You Love With Cards First Blog Giveaway:

Assalamualaikum, ha..tak pasal-pasal aku update belog 2 kali harini  gara-gara ternampak satu GIVEAWAY yang sungguh MENARIK tebabom ko tau..
Huish..kalaulah aku dapat ni, mau seminggu aku bawak bende ni ke hulur-hilir meNUNJUK kat orang-orang sekeliling..hahahahha ade sifat RIAK lak disitu..:P

tak ke kome rase cantik bebeno mende nih??

fokus.fokus.fokus


Aku dah terpikir nak letak kat mane lah kalau dapat mende nih..hehehhee
  Ha...Disebabkan aku tak kedekut macam orang lain,kiranya nak menang reramai lah kan..Ape kate jomlah kite sesemua ni join contest ni..Takat nak bace je kot..Takkan lah tak tertarik gan Giveaway ni..moh la kite join contest ni dan mai lah kat LINK yang ade tarikh ni..
DUE DATE 30 APRIL 2012

2 comments:

Terima Kasih Komen ,
nanti kita komen awak balik yea.
p/s : Setiap komen dikenakan caz senyuman paling ikhlas :)