Saturday, 21 January 2012

ini FESBUK puye citer!!

Assalamualaikum,haa..sabtu2 ni..jum layan kartun nak??ala... dulu time kicik2  hari sabtu and ahad tu dah lepas cuci kasut skolah mesti terpacak kat depan tibi nak tengok kartun kan..hehehehhe..Same lah ,macam aku time  kicik2 ..:P korang layanlah kartun ni ,aku tergelak time baca..harap korang suke..:P

sekarang kan zaman serba canggih,ber FB pun pakai henpon..(cam aku juge) jadi situasi kartun ni pentingkan FB dr henpon tu ..hahahhahhahha..agak2 nye kite akan macam tu jugak ke??

5 comments:

  1. kahx.. LOG OUT MY FB..!
    hurm, dulu ya.. skrang dah pandai urus masa.. tak main fb lama2 dah.. :)

    ReplyDelete
  2. ada cadangan ni.. buat lah popup utk comment box.. :) sekadar cadangan..

    ReplyDelete
  3. thx..masalah ye xtau nak buat..huhuhuhu..thx 4 idea..

    ReplyDelete
  4. hahaha klaka la..tp betul jgk..klu fon tu bole beli baru..tp klu org tu hack fb kita ke ape ke, lg naye.. ^^Y

    ReplyDelete
    Replies
    1. tau xpe..dh hack tu nak wut id baru mesti pyh..nak add member baru lagi..hihhihihi

      Delete

Terima Kasih Komen ,
nanti kita komen awak balik yea.
p/s : Setiap komen dikenakan caz senyuman paling ikhlas :)