Sunday, 25 December 2011

happy sunday~!!

Assalamualaikum,hi korang rini aku nak story kat kekorang yang aku pigi kenduri kawen adik maklong belah my abah aku..di Pantai Dalam KL

Suasana agak meriah..aku doakan semoga perkahwinan raja sehari itu berkekalan hendakNYA.more dapat babies yang comei2..AMINNN..
..more happiness,more loving2 la kate orang...Disitu terjadilah perhimpunan keluarga yang datang dari   jauh dan dekat..
pelbagai   keletah anak2 sedara aku yang comei2 nih...rase macam lame tak jumpe sedare..(dah memang pun lame tak jupe) :P
oklah..korang tengok lah je gambar2 ni..


ahaaa..inilah RAJA SEHARI

 maklong aku..tp aku panggil "MAK" je..dedulu time aku kicik2,beliau lah yg jage aku..

kak ina with family

kaktie yg Best with family

lauk-pauk..SEDAP!!


ala,tomei2..ni anak kak syuhada yng debab lagi gebu..asik tido je time aku datang yea..:P

sape yang paling comei..:P

haaa..nilah kak syuhada mak kepada baby yg debab lagi gebu itu..
Biaselah..kalau pegi kenduri kawen2 ni soalan cepumas tu mesti ade kan..ha..korang pun tau kan soalan cepumas yang ditanye2 oleh akak2 sedara aku..."haa...noi,kenduri ko bile lagi?" tunggulah wahai sekalian insan2 yang menanyakan soalan2 tuh..aku manusia normal,mesti lah nak kawen kan..(hahhaha) tapi kene tunggulah orang masuk meminang aku dulu.. :p korang doakan lah aku cepat kahwin la yeh...(dengan pilihan hatiku tentunya) :P


disamping itu aku inggin mengucapkan ribuan terima kasih kerana cik "A"   kerana  sudi membelanja aku gan ima ni makan kat kopitian OLD TWON  kafe..nanti ade mase dan rezeki lagi cik "A" belanja kiteorang lagi ea...



ni set makanan aku..pebende ntah lupe name lak..yang tau air tu ade aiskrim.. :p

mmmm........^_^

ima with her set makanan..cendol & nasi chicken chop



ok..jupe next belog key..^__^

1 comment:

  1. salah 1 sebab syok pi kenduri kita boleh skip nak masak.. haha.. tapi lepas makan kenduri letih.. balik lena... haha

    ReplyDelete

Terima Kasih Komen ,
nanti kita komen awak balik yea.
p/s : Setiap komen dikenakan caz senyuman paling ikhlas :)