Monday, 28 November 2011

ANGRY BIRD aka BURUNG MARAH-MARAH?? :p

SALAM,
   Hehehhee,tengok tajuk atas...aku cume nak story la..
jangan kate aku xupdated punye olang k..aku dedulu ingat lagi punye lah xsuke  la gan angrybird ni..betul2  xsuke..sbb kat hp aku xde game tu..jd mmg lah xsuke la kan...:P..aku suke binatang / karaktur ni selepas termain game ni kt hp bofren aku...ha....dari situlah aku tersuke kt bende nih...suke amat..sbb bende tu comei..ala standard lah gurl cm aku xpun korg konpem suke bende2 kiut kan..hehehhehe...

agak2 lah kan,kalau lah aku sedang MARAH disamping tu taknak menambahkan dosa sesame insan ley tak aku tiru   muke angry bird?? xpun aku tunjuk je karaktur angry bird tuh..:P mgkin org yg aku marah kene phm la pasni kan...asal aku marah je aku tunjuk angry bird(marahlah kununnnnyeeee...) :P


mmg binatang ni ade real..oh~aku mau bela...:P
 kekadang aku tengok,haih..budak2 skang dah tak main lah nk tengok power ranger kan...cam kekite dedulu...dah xfaveret da kartun zaman2 aku..(80' an)

comei kan..alallallalla...


ciptaan yang maha esa


klu marah nk gune karaktur ni..AKU SEDANG MARAH NIH~!! :p
 Kesimpulanye, benda ni mmg kiut..dan aku ke korg2 ke..xyah lah marah2..klu nak marah p tengok kartun...cam Ben10 ke,Sailormoon ke,Upin Ipin ke,Wonder Pet ke...

No comments:

Post a Comment

Terima Kasih Komen ,
nanti kita komen awak balik yea.
p/s : Setiap komen dikenakan caz senyuman paling ikhlas :)