Wednesday, 12 June 2013

Funfair!!

Lama tak singgah tempat macam ni , paling last aku singgah pada umur aku 11tahun, sekarang dah hampir 26 tahun , baru dapat jumpa funfair di tengah-tengah kota.




























Time aku datang sini pun , dah area pukul 12 tengah malam, memang tak ramai orang , jadi yang seronoknya tak payah tunggu turn lama lah kalau aku main semua permainan kat sini. Walaupun funfair ni nampak simple , tapi puas jugak permainan disini, serupa pengalaman macam aku kat Genting dulu.
Semua kelasssss walaupun serve kau tu bangla ... hiks...

12 comments:

  1. Wuuu.. mohon ajak aku bila kau p sana lagi. Huuu,.

    ReplyDelete
  2. wohoo...syiookk tuh.. dah lah tak ramai org..tuh lagi syiokk~

    ReplyDelete
  3. hahaha..

    aku baru main aritu..

    best dapat jerit tanpa rasa bersalah..

    ReplyDelete
  4. Amboi........

    Kemain ko berseronok.

    ReplyDelete
  5. wahhh lama giler tak gi funfair. last time dulu pegi genting. dah lama kot 2010. huhuhu..

    ReplyDelete
  6. syok nyer tp aku ni penakut.. huhu

    ReplyDelete
  7. kt tempat kita tak grand mcm ni...semua utk budak2 hmmm

    ReplyDelete
  8. Hahahahaha inikah seronok y ko rasa tuuu

    aku jeles2 hahaha

    ReplyDelete
  9. dah 26tahun xpernah jejak kaki kt funfair. sungguh!

    ReplyDelete
  10. boleh keluar ke dari buaian tu? >_< hehe

    ReplyDelete

Terima Kasih Komen ,
nanti kita komen awak balik yea.
p/s : Setiap komen dikenakan caz senyuman paling ikhlas :)