Tuesday, 3 September 2013

Hari raya memang tak lari dari open house.
Aku berkesempatan untuk makan-makan besar .
Nasib tank perut aku besar . Jadi pelbagai makanan menjunam dalam perut aku yang comel. #hamboi





Ni rumah pertama aku dapat merasa apa itu rumah terbuka pada tahun ni.
Wah.. nampak sangat area rumah aku takde open house..
Chaitt !!
Di rumah blogger pari-pari putih .













Ok, mekasih kepada tuan rumah yang tak pernah jemu mengajak aku datang ke rumah. Siap ada majlis sesi karaoke beramai-ramai sementara tunggu turn tengok wayang .

Keesokkannya ,
Majlis hari raya di tempat kerja partime aku.
Majlis agak sederhana tapi sesi bergambar meriah macam aku dah jangkakan.



Majlis hari raya bukan setakat datang , makan , bergambar.
Tapi inti patinya untuk mengeratkan silaturahim dan ada juga untuk menayang aksesori , baju dan pelbagai.







posted from Bloggeroid