Sunday, 6 October 2013

Rindu

Di cuci dulu oleh cikzaitul :) Assalamualaikum . Sebenarnya aku rindu dia :'( Aku dan dia adalah pasangan bercinta jarak jauh. Aku di selangor , dia di johor. Nak jumpa pun bukan setiap bulan , bukan setiap hari, Kadang-kadang hampir 6 bulan tak jumpa. Yelah , sedih bila orang yang kita sayang , jauh dari sisi , Bila aku gembira , sedih , dia hanya tau dari telefon. Yang ada disisi aku hanyalah family dan kawan-kawan yang sangat memahami. Bercinta jarak jauh , nampak kita macam sorang-sorang kat dunia, Macam forever alone, tapi hati kita ada dia sorang. Bercinta jarak jauh harus ada kepercayaan dan kesetiaan. Seriusly aku kaki cemburu , harus pupuk kepercayaan pada pasangan aku. Dan seriusly aku penat juga dengan situasi macam ni. Dan harap penantian ini berbaloi.