Saturday, 27 July 2013

Pra raya bersama Je's happy family

Okey - okey , komen da mencecah 20 komen termasuklah komen tuan badan nih.

Selesai sudah sesi tarawikh , kaum lelaki duduk lepak di sofa , kaum perempuan sibuk bersolek ala kadar untuk shooting pra raya majalah urtv keluaran raya .. (kemahen)


Memang tak sangka kan , majlis berbuka puasa menjadi meriah sebab adanya majlis pra raya !! Dengan geng lelaki yang sporting bersongkok , berbaju melayu dan berkain pelikat.

Tengs kepada semua yang hadir , meriahkan suasana.
Haaaa... nak tau lagi... kitaorang ada tetamu spesial lagi..
Sapa lagi kalau bukan kakisembang.com !!

Mai mai usha gambar-gambar disebalik pra raya JE's family.
Manatau korang nak join tahun depan pulakk...























































Meriah tak kak salmah? Meriah la sangat...
Ok , ape-apepun...
Selamat hari nak raya korang!!!

posted from Bloggeroid

Wednesday, 24 July 2013

Iftar bersama blogger.

Kali pertama iftar bersama blogger , tak sangka memang seronok dan mengenyangkan , burp!! Alhamdullilah.

Bak kata orang , kalau makan reramai terasa kenyang walaupun makan sikit je. Kali ni aku makan tak berapa tambah. Dan majlis ini menjadi majlis iftar + pra raya + sahur bersama. Memang enjoy laaaa bak kata hanggg...
Ehh, jum tengok gambar.
#mekasih syakir yang ajarkan cara-cara edit gambo. :)





Sampai-sampai gambo dulu yang utama.


Antara menu berbuka pada hari tersebut.mewah bak kata syakir.



Sebelum berbuka , kami berposing macam biasa, dan Semua sporting !!




Sesi menjamu perut.



Selepas sesi buncitkan perut.
Ada tak kebarangkalian , sesi fotografi?????????
Nantikannyaaaaaa...







Errkkkkk, sambung boleh tak... kalau komen 20 ke atas , saya janji dengan kelima-lima jari untuk update sambungan pule....
Amacam 20 komen je ... ehhhhh!!

posted from Bloggeroid

Saturday, 6 July 2013

Seol garden aku datang!!

Ehem , ahad lepas aku dengan blogger yang lain melepak-lepak di seol garden korea.. eh... korea ke wangsa walk... tujuan asalnya untuk meraikan iffah aka jebon untuk berkhidmat pada negara dan bangsa..ececcece

Aktiviti time tu banyak makan , makan , kukus , grill , panggang , makan... paling penting bergambar..


























Akhirya dah selesai majlis makan-makan meraikan orang yang akan mengajar jauh, pasni aku harap ko akan menjadi cikgu faveret dikalangan anak-anak murid ko.. ade masa kita jumpa lagi..

Lot of love ,
Cikjetolijah.