Friday, 26 April 2013

Segmen bloglist tambah follower paripariputih.


Klik sini

Nak terjah atau nak join ??
Mohon korang ikut syarat-syarat ini duluuuuuuuuu..

Syarat-syarat :

1) seorang blogger
2) follow blog paripariputih dan bagitau korang follower ke berapa
3) buat tajuk n3 "segmen bloglist tambah follower paripariputih"


Haaa, senang kan..
Dah la senang pastundapat direview lak blog korang.
Apa lagi mohon korang join contest ni sebelum 4 May 2013 !!!!


Jawapan untuk bloglist ni.
1) aku memang blogger dan suke pegi jejalan dengan paripariputih (ayat mengampu..ekekkekekekek)
2) erkkk, aku da follow ko lama, agak-agak sebelum follower ko yang ke 30 kott...
3) tajuk aku memang tajuk tu..ada nampak tak.... ♥♥♥♥

Lambat update.

Macam biasa , aku lepak-ing dengan blogger,
Rasenya tiap-tiap minggu aku kesana.
Dah rasa rumah blogger nor zaimah ni dah macam rumah kedua aku pula.
Heheheheh.

Ini aktiviti kiteorg setelah aku ringkas kan,
Memang seprais pun kedatangan kiteorg,
Macam biasa tuan rumah amat mengalukan kedatangan kami macam biasa.


Untung dapat tuan rumah macam ni,
Tak pernah boring tengok muka yang same.
Ehhh !!






















Apepun memang enjoy.
Sekian ini laporan aku ,
Yang benar ,
Cik jetoll

Saturday, 13 April 2013

Undi .

Di cuci dulu oleh cikzaitul :)
Assalamualaikum .

Mengundi .
Akan jadi satu pengalaman baru kepada aku pada 5 Mei 2013 ini ,
Kerana aku LAYAK untuk mengundi !!
Yeaaayyyy !!

Eksaited bila nama aku terpampang di skrin bahawa aku layak mengundi tahun ini.
Okey-okey kepada korang-korang yang pestime akan mengundi macam aku ni .

Silalah Semak nama korang di Link bawah nih .


Semakan Daftar Mengundi




P/s : Bukan Undi Artis Popular Berita Harian yekkk :)
Jum Kita Mengundi !!






















Wednesday, 10 April 2013

Www - mati

Di cuci dulu oleh cikzaitul :) Assalamualaikum .


Mati tak kita kalau tak ada kawan ?
mati tak kita jika kita kesunyian?









"Bagi aku , memang tak mati pun . cume terkilan beb kau cakap macam tu."

Sunday, 7 April 2013

Zaman Sekolah .

Di cuci dulu oleh cikzaitul :)
Assalamualaikum .





  Dulu waktu sekolah kalau aku minat seorang budak,
  Memang aku diam-diam sebab aku tau tu cume crush je ,
  Aku akan kehulur hilir depan kelas dia ,
 Intai -intai kalau dia datang ke tak haritu , takpun tengok dia buat ape ,
 Lepas tu aku akan jadi partime polis sebab nak tau biodata crush aku ,

Kadang-kadang aku tulis nama aku sebelah dengan nama Crush  ,
Siap sengih-sengih sesorang . Oh, Zaman sekolah !
Percaya lah ..Aku rindu zaman sekolah.

Nak je sarung kembali uniform yang bertahun-tahun aku tinggalkan .
Tapi mengenangkan homework cikgu bagi banyak ...
Aku takmaulah !