Friday, 27 April 2012

Wordless Friday.

Semiskin-miskin orang ialah orang yang kekurangan ADAB dan BUDI PEKERTI .
credit to cik iffah blogger

Friday, 13 April 2012

:Share You Love With Cards First Blog Giveaway:

Assalamualaikum, ha..tak pasal-pasal aku update belog 2 kali harini  gara-gara ternampak satu GIVEAWAY yang sungguh MENARIK tebabom ko tau..
Huish..kalaulah aku dapat ni, mau seminggu aku bawak bende ni ke hulur-hilir meNUNJUK kat orang-orang sekeliling..hahahahha ade sifat RIAK lak disitu..:P

tak ke kome rase cantik bebeno mende nih??

fokus.fokus.fokus


Aku dah terpikir nak letak kat mane lah kalau dapat mende nih..hehehhee
  Ha...Disebabkan aku tak kedekut macam orang lain,kiranya nak menang reramai lah kan..Ape kate jomlah kite sesemua ni join contest ni..Takat nak bace je kot..Takkan lah tak tertarik gan Giveaway ni..moh la kite join contest ni dan mai lah kat LINK yang ade tarikh ni..
DUE DATE 30 APRIL 2012

.G.E.M.P.A.B.U.M.I.

Assalamualaikum readers!!

abaikan je MEMEK muke aku tuh >_<"
Ha..lame gak lah aku mengupdate kan blog ni..huhuhuhu..punyelah banyak perancangan sempena bulan 4 ni..ngeh ngeh ngeh..Korang sihat tak dari emosi ke fizikal ke ?? Ha...Tentang GEMPA BUMI tu korang ade rase tak GEGARAN sekitar tempat korang?? Ya,memang ada GEGARAN berlaku di ACHEH Indonesia baru-baru ni..Rata-rata ramai  bercakap mengenainya..chewwah,aku pun nak cakap jugaklah kununnya tak mahu ketinggalan dalam cite ni... Aku takdelah rase gegaran macam sesetengah tempat..agak takut jugak lah tetibe doktor aku info kat aku ade GEMPA BUMI ..Omamaimai!! Marilah kita sesama ISLAM berdoa agar mereka yang terlibat dengan GEGARAN ni SELAMAT di lindungi olehNYA ..AMINN<3 ..

Aku sibuk xupdate blog ni sebab :
Meh aku senaraikan kat korang :P

: Menyambut Hari jadi kawan aku IMA..Aku mengaku memang simple celeb beday ko ma,tapelah ko doalah aku kawen dengan anak agong ke..baru aku sambut beday ko,lela dan kekawan lain dengan meriah-meriah ek..Kami berkawan dari aku tingkatan 5 lagi..Now aku dah 25tahun..Tak ke lama tuh??hehehehhehe

: SIBUK..hahhahaha!! ala..bukan malas ape pun..aku mengaku aku kalau nak mengupdate blog ni kena ade KOMPUTER kan..kalau lah KOMPUTER ni pinjam tempat keje punye ACANE aku nak update hehari..kuikuikuikui..jadi bila ada keLAPANGan barulah aku update blog nih..



Korang,jum layan gambar..

Ni lah bithday girl dengan KEK BERAPI..Ko Ade??

Kiteorang plan tetibe tapi menjadi pigi ULU YAM,SG TUA !! ffuh ffuh abaikan kaki aku tuh..
Ingat tak  http://ceriazaitul.blogspot.com/2011/12/tenggelam-timbul.html yang nilah budak kicik comel yang masuk  hospital tahun lepas,dah makin COMEI gilerr kan..hehehhehhe...

Celeb kat RED BOX The Curve

Makan time..ni baru pembuka SELERA Kiteorang.

Pasni plan pigi GENTING lak sayang-sayangku.. :P

Kepada Nor Akima ,
Dengan ucapan ini aku ucapkan,
Semoga dikurniakan iman yang sempurna,
Akhlak yang terpuji, 
Pekerti yang mulia,
Umur yang bermanafaat,
Rezeki yang halal,
Ilmu yang berguna,
Jodoh yang membahagiakan,
Hidup yang dirahmati di dunia dan akhirat.


Pose kau !! :P

Ni  lak beday girl hari kedua lak..haih,BANKRAP lah aku .. :)) hahahhaha!!

Aku : MeH,aku LUKU pale ko jap sha..
Sha: tak mau ! tak mau! tak mau!

Ha..nak tau mengapa aku POSE camni..ha..TUNGGU lain citer ek...




Thanks for reading babe!! muahhxx...