Monday, 28 November 2011

ANGRY BIRD aka BURUNG MARAH-MARAH?? :p

SALAM,
   Hehehhee,tengok tajuk atas...aku cume nak story la..
jangan kate aku xupdated punye olang k..aku dedulu ingat lagi punye lah xsuke  la gan angrybird ni..betul2  xsuke..sbb kat hp aku xde game tu..jd mmg lah xsuke la kan...:P..aku suke binatang / karaktur ni selepas termain game ni kt hp bofren aku...ha....dari situlah aku tersuke kt bende nih...suke amat..sbb bende tu comei..ala standard lah gurl cm aku xpun korg konpem suke bende2 kiut kan..hehehhehe...

agak2 lah kan,kalau lah aku sedang MARAH disamping tu taknak menambahkan dosa sesame insan ley tak aku tiru   muke angry bird?? xpun aku tunjuk je karaktur angry bird tuh..:P mgkin org yg aku marah kene phm la pasni kan...asal aku marah je aku tunjuk angry bird(marahlah kununnnnyeeee...) :P


mmg binatang ni ade real..oh~aku mau bela...:P
 kekadang aku tengok,haih..budak2 skang dah tak main lah nk tengok power ranger kan...cam kekite dedulu...dah xfaveret da kartun zaman2 aku..(80' an)

comei kan..alallallalla...


ciptaan yang maha esa


klu marah nk gune karaktur ni..AKU SEDANG MARAH NIH~!! :p
 Kesimpulanye, benda ni mmg kiut..dan aku ke korg2 ke..xyah lah marah2..klu nak marah p tengok kartun...cam Ben10 ke,Sailormoon ke,Upin Ipin ke,Wonder Pet ke...

Sunday, 27 November 2011

~Ada Apa Ari Nie~

Salam korg...hehehhehe..Salam Maal Hijrah ..Salam New Year kate omputeh..(kununnye)..rini aku kene kj 2 org dengan kawan aku ima nih..alhamdullillah klinik aku rileeeeeeeeekkkk x ramai org..mgkin ramai org berpusu2 di kampung bercuti..kami je lah yg xcuti2 ...(Dr kene tambah bonus lebih kt kiteorg jer..!~) :P ..hurm rini kami dptlah gaji...wahh!~~(korg jgn rompak aku lak... :P hahhahaha




haaaaa..ni la gelagat iema setelah dpt gj yg ditunggu...siap cium2 bagai..:P 


ha...ni lak aku muke mitak pelempang..mcm xcukup je duit gj bln ni..:P
mmg pun...xcukup...lagi2 perempuan kan..byk bende kiteorg nk beli tu lah,ni lah...hurm..aku cube nk kurangkan BOROS aku..tlg lah aku...korg de idea dak??? :P

Setelah kiteorg mls nk pk2 sal duit ke makan2 ke..aku sj je sengal buat nih..:~


haaa...cer teke pe bende aku wt neh....:P

haaa.....tgk je ea...


nampak mungil lak bibir aku tuh...

da mcm katun USOP SONTORIAN ..(tol x eja tuh)


alallalallaa...comei la ko ima..:P
 hahahhaha...bukan niat aku nk  menghina sesape ke ape..sj2 der..dah kj 2 org..aku tgk muke ko,ko tgk muke aku..jd pk2 lah nk sengal2 jp..maaf di pinta klu de yg terase..



ni la ima..separa katun n manusia yg tlg aku gan projek sengal tuh..tp die xnk letak muke die..jd korg dpt la tgk tali pen die jek...:P

aku??model summer yg xdiminta..(minumlah summer 90sen jek...)
ok babai..salam...jupe next blog ye...

Tuesday, 22 November 2011

R.O.S.A.K = V.I.R.U.S.S.S.S.S

Salam korg,huh..rini memori kad hp aku rosak..xtau npe lah jdk cmtuh..gara2 virus kah?huhuhuhuhuu..aku bkn ye org yg cerdik IT cm org len..sume gbr2 yg aku ske simpan kene DELETE!! xsuke betol...mgkin aku yg cuai tu yg jdk cmtuh...beberapa ari lepas aku ade demam,alhamdullilah dah kebah sikit demam..adelah tinggal saki baki batuk,gan selsema..my luvly sweetheart lak yg sakit2..td die ade kol gtau die demam..huhuhuu..aku doa die sembuh cepat..sbb die kene kj kuat!! hehehehe..haa....nt klu memori kad aku dh elok,xpun kene beli baru..aku upload gbr2 ea...





                                                                      sekian,wassalam.:))

Friday, 18 November 2011

aktiviti kiteorg yg terlebih suda~!

ha...salam korg..rini aku ade flu n cough skit...kene ujan smlm..huhuhu..gn hidung blok ye..sore nk mirip2 papa rock gitu..(dato'ramli sarip) hahhahaha..sementara kiteorg menunggu doc nak masuk kj..aku adelah menangkap pic2 ntuk korg tgk2..yela..boring kott..gan hujan kt luar..doc xde..jd pinjam lah kinik tok wt aktiviti ni..lame seoit xwt ni..hahahha..
kepada doc owner kinik..kami cube berhibur je..xlebih dr tuh..kj ttp kj..tol x korg? :P
disini aku lampirkan beberapa pic tok korg tgk..kwan2 yg ade kt sini mmg fun,sporting bis,ade je idea nk menokok tambah pose dorg tuh..gelagat dorg lah yg menghilangkan kegusaran dihati aku,kesedihan hati aku..aku syg korg..thx being my frens korg..korg bkn je setakat nk menambah lam fesbuk je..tp korg juge menambahkan bilangan bestie fren aku..ima,jeya,thila,kogila..ni lah nename dorg lam pic ni...klu rapat bestla..klu da gaduh ape pun xboleh..hehehehe
posing korg jgn xposing..
ha..ni npk gg jgk kak...
dah mcm family potret. :P

ni lah gades single but not avalaible.. :P









sekian trimas..

Wednesday, 16 November 2011

~Salam ~ 1st time nk try contest.

hi yunk,dear,korg..rini aku try join contest peraduan cr model tudung..ala...yg kt fesbuk tuh...
huhuhu..berdebar gak la nk tgk sape la yg banyak kene LIKE..aku ajak kwn fesbuk aku gk tok join kiteorg bg gempak page tuh..heheheh..masing2 excited nk join ..xpelah adelah die pencabar kan..(jgn marak my ayu~) :P
pagi ni aku agk bz nk updatekn status ni tp curik mase gak ntuk korg..hehehhe(ade ke yg sudi bace ea.. btw yg sudi bce thx!!)

damansara mgkin hujan ptg nati..hope sempat pai uma bru lah nk hjn lebat2 pun xpe..oklah nt klu de mase g aku update g k..


                                                                                          

Tuesday, 15 November 2011

assalamualaikum.saya blogger baru.

Welcome :P
salam korg..

hehehehe..

aku blogger baru kt sini..bru nk berjinak2 setelah mbace begitu meriah ye bloger2 msia..not bad ye dorg..hurm...zaman 2011

mgkin korg mgkin nk gelak kot..aku bru nk godek2 cmne lah nk letak pic lam blog nih..(rase2 nk blog aku kaler2 mcm blog


org len) hehehehhe


pas ni aku harap kite sume keep it touch~n aku rajin meng update kn blog nie..